P & D Care

P & D Care
Willem II straat 8
5038 BG  Tilburg
013-5821373

info@pendcare.com

P & D Care

P & D Care is een jonge en sterk groeiende organisatie, gevestigd in Tilburg, die zich gespecialiseerd heeft in het proces van de individuele voorbereiding, komst en verblijf van internationale medewerkers, ook wel expats genoemd. De kennis over de regio is het belangrijkste uitgangspunt voor het uitvoeren van hun activiteiten.

Het team bestaat uit enthousiaste medewerkers, ieder met eigen specialismes maar allen met een internationale achtergrond en een gedegen kennis van de lokale markt.

Voor de werkgever en zijn toekomstige internationale medewerker biedt P & D Care in verschillende concepten een totaalpakket aan op het gebied van (tijdelijke) huisvesting, begeleiding en consulting.

Programma’s

De komst van buitenlandse werknemers is voor elke organisatie een specifieke aangelegenheid. Vele aspecten blijven onderbelicht door een te veel omvattende vraagstelling vanuit de nieuwkomer richting werkgever en kan uiteindelijk leiden tot een moeizamer acclimatiseringproces.

Hoezeer de werkgever (lees P&O afdelingen) hun uiterste best doen om te voldoen aan alle vraagstellingen, die vaak ver buiten hun eigen werkveld reiken, blijkt het vaak ondoenlijk en kostbaar te zijn. Hun dienstverlening leidt tot verbetering en verfijning van het acclimatiseringproces voor de nieuwkomer, zijn eventueel partner en/of gezin. Tevens neemt het structureel werkzaamheden uit handen die niet direct thuis horen in de relatie werkgever/werknemer.

Local Support
Totale begeleiding gedurende 5 maanden bij het komen naar en settlen in Nederland

Housing
Zoeken naar geschikte huisvesting voor korte- en of lange termijn in Nederland

Vergunningen
Aanvragen, indienen van vergunningen en begeleiden naar CWI en IND loketten

Vestiging
Begeleiding in de beginperiode van internationale medewerkers in hun nieuwe woonomgeving

 

Locatie