Pathé Tilburg Stappegoor

Pathe
Informatie
Adres:Olympiaplein 2, 5022DW in Tilburg
Geopend vanaf 09:45
Over Pathé Tilburg Stappegoor

Al jaren weten vaste en nieuwe bezoekers de weg te vinden naar de grootste bioscoop van Noord-Brabant met maar liefst 2500 stoelen en 12 zalen. Pathé Tilburg Stappegoor aan het Olympiaplein 2, 5022DW in Tilburg biedt een groot filmaanbod voor jong en oud! Voor een extra beleving is de bioscoop voorzien van 3D-projectie en Dolby Atmos. Ook worden en regelmatig evenementen georganiseerd zoals Ladies Nights, 50PLUS en Unlimited Nights en speciale kidsvoorstellingen!

Pathé Unlimited & All Stars

Naar de film gaan is nog nooit zo voordelig geweest! Want met Pathé Unlimited kun je onbeperkt, op alle dagen van de week, naar de film in alle Pathé bioscopen in Nederland én geniet je van leuke kortingen op o.a. hapjes & drankjes voor slechts €23,- per maand. Meer info via deze website.

Spaar voor kortingen en extra’s bij elk bioscoopbezoek met Pathé All Stars. In de app zijn regelmatig leuke acties te vinden waar je aan mee kan doen. Zo spaar je gemakkelijk voor gratis tickets, drankjes, kortingen en meer!

Evenementenlocatie

Jouw evenement in de grootste bioscoop van Noord-Brabant? Pathé Tilburg Stappegoor biedt de mogelijkheid om een of meerdere bioscoopzalen te huren voor jouw evenement. Van een college tot een lezing op groot scherm; van een première van een documentaire op het witte doek tot een propedeuse-uitreiking; van het kijken van een educatieve film met de klas tot een borrel. Wij denken graag met je mee om het evenement tot een succes te maken! Met zorgvuldige (technische) ondersteuning vooraf én tijdens het event. Heb je interesse en wil graag meer informatie? Check dan deze website.

Entreeprijzen Pathé Tilburg Stappegoor

De ticketprijzen van Pathé Tilburg Stappegoor variëren afhankelijk van de weekdag en het tijdstip van de voorstelling. De ochtenden zijn hierbij altijd het meest voordelig. Kindertickets (tot 12 jaar) hebben een vast tarief van €7,50 (exclusief toeslagen). Kinderen t/m 2 jaar gaan gratis mee. Koop je tickets gemakkelijk via de website of app!

Bij Pathé Tilburg Stappegoor kan je gebruik maken van de meedoenregeling. Hiermee kun je voordelig naar de film van je eigen budget. Deze tickets zijn niet online te koop, maar via de kassa in de bioscoop. Je kan hiervoor ook een reservering maken bij de klantenservice. De meedoenregeling is zeven dagen per week geldig, met uitzondering van vrijdag & zaterdag vanaf 18:00 uur en de kerstvakantie.

Elke maandag (m.u.v. de kerstvakantie en specials) is het Student Day bij Pathé! Deze dag ga je op vertoon van de studentenpas of CJP-pas voor slechts €9,- (excl. toeslagen) naar de film!

Openingstijden
 • Maandag :
  10:45 - 22:00
 • Dinsdag :
  10:45 - 22:00
 • Woensdag :
  10:45 - 22:00
 • Donderdag :
  10:45 - 22:00
 • Vrijdag :
  10:45 - 22:00
 • Zaterdag :
  09:45 - 22:00
 • Zondag :
  09:45 - 22:00