Pathé Tilburg Centrum

Pathe-Tilburg.jpg
Informatie
Adres:Pieter Vreedeplein 174
Afhankelijk van filmtijden
pathe tilburg centrum
Over Pathé Tilburg Centrum

Pathé is meer dan film. Zij vertonen niet alleen films, maar ook documentaires, opera, toneelvoorstellingen, concertregistraties, etc. De bezoeker staat daarbij centraal in alles wat ze doen. Deze bioscoop biedt een unieke entertainment omgeving gericht op een superieure filmbeleving voor iedereen. Ze hanteren hoge normen – zowel op het gebied van de service in de theaters als op het gebied van comfort, projectie en geluid – om een optimale filmbeleving te garanderen.

Altijd de nieuwste films

Het filmprogramma van Pathé is breed en altijd actueel. Natuurlijk worden alle belangrijke, nieuwe films vertoond. In diverse genres: van actie tot romantiek, van thriller tot science fiction. Onder de vleugels van het Arthouse-label vertoont Pathé bovendien hoogwaardige films die net iets minder commercieel potentieel hebben. Ook voor kinderen is er in onze theaters heel wat te genieten. Verder besteedt Pathé bijzondere aandacht aan Nederlandse films.

De prijzen van Pathé

De ticketprijzen kunnen verschillen, dit is afhankelijk van de dag, het tijdstip of de drukte van een voorstelling. Op www.pathe.nl zal altijd de prijs getoond worden die op dat moment geldt voor een film naar keuze. De toeslagen voor IMAX of 3D zijn daar ook in verwerkt. Er zal altijd een zeer voordelig ochtendtarief zijn. De prijs voor kindertickets (t/m 12 jaar) is altijd € 7,50.

Student Day

Elke maandag is Student Day bij Pathé. Op vertoon van een collegekaart of CJP pas kunnen studenten voor slechts € 9 naar de film. Studenten kunnen op maandag ook gebruik maken van de Grolsch-combo.

Comfortseats

Heb jij de Pathé Comfortseats al eens geprobeerd? Voor slechts € 2,50 extra op je ticketprijs zit je bovenin de zaal op de beste stoelen. De ‘Comfortseat’

is de beste stoel in de zaal; je zit achterin op een lederen stoel of love seat met meer beenruimte en comfort.

IMAX

Zie je een explosie of lijkt het alsof je de hitte kunt voelen? Zie je je helden op het witte doek of voelt het alsof je er zelf bij bent? IMAX maakt het verschil tussen een film zien en een film ervaren. IMAX heeft namelijk grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om mensen het gevoel te geven dat ze echt deel uitmaken van de film. 4K Laser Projectie, een curved scherm van 20 bij 11 meten én luxe, verstelbare stoelen. Ook het geluid in de zaal is van het hoogste niveau, met het IMAX Immersive Audio Systeem. De IMAX zaal is dé zaal waarbij je het hoogste niveau van service en comfort krijgt.

Openingstijden
 • Maandag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Dinsdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Woensdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Donderdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Vrijdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Zaterdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Zondag :
  Afhankelijk van filmtijden