Pathé

Pathe-Tilburg.jpg
Informatie
Adres:5038 BW, Tilburg
Afhankelijk van filmtijden

Acties van Pathé

Over Pathé

Pathé is meer dan film. Zij vertonen niet alleen films, maar ook documentaires, opera, toneelvoorstellingen, concertregistraties, etc. De bezoeker staat daarbij centraal in alles wat ze doen. Deze bioscoop biedt een unieke entertainment omgeving gericht op een superieure filmbeleving voor iedereen. Ze hanteren hoge normen – zowel op het gebied van de service in de theaters als op het gebied van comfort, projectie en geluid – om een optimale filmbeleving te garanderen.

Bioscoop Pathe Tilburg

Altijd de nieuwste films

Het filmprogramma van Pathé is breed en altijd actueel. Natuurlijk worden alle belangrijke, nieuwe films vertoond. In diverse genres: van actie tot romantiek, van thriller tot science fiction. Onder de vleugels van het label PAC vertoont Pathé bovendien hoogwaardige films die net iets minder commercieel potentieel hebben. Ook voor kinderen is er in onze theaters heel wat te genieten. Verder besteedt Pathé bijzondere aandacht aan Nederlandse films.

De prijzen van Pathé

De ticketprijzen kunnen verschillen, dit is afhankelijk van de dag, het tijdstip of de drukte van een voorstelling. Op www.pathe.nl zal altijd de prijs getoond worden die op dat moment geldt voor een film naar keuze. De voormalige toeslagen voor IMAX of 3D zijn daar ook in verwerkt. Er zal  altijd een zeer voordelig ochtendtarief zijn. De prijs voor kindertickets (t/m 12 jaar) is altijd € 6,50.

Voordeeldinsdag

De dinsdag is en blijft de voordeligste dag van de week. Alle reguliere films zijn dan slechts € 6,50.

Top Deal

Heb jij de Pathé Top Deal al geprobeerd? Voor slechts € 7,25 extra* op je ticketprijs heb je keuze uit een hapje en drankje en zit je op de ‘top seat’ in de zaal. De ‘top seat’ is de beste stoel in de zaal; je zit achterin op een lederen stoel of love seat met meer beenruimte en comfort. Ook krijg je toegang tot de top foyer waar je voor de film gezellig even kan zitten.

IMAX

Zie je een explosie of lijkt het alsof je de hitte kunt voelen? Zie je je helden op het witte doek of voelt het alsof je er zelf bij bent? IMAX maakt het verschil tussen een film zien en een film ervaren. Dankzij hypermoderne filmtechnologie met kristalheldere digitale beelden en 12.000 Watt digital surround sound, onderga je letterlijk de ultimate movie experience. IMAX heeft namelijk grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om mensen het gevoel te geven dat ze echt deel uitmaken van de film. Pathé Tilburg heeft 1 van de 6 IMAX zalen in Nederland.

Openingstijden
 • Maandag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Dinsdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Woensdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Donderdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Vrijdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Zaterdag :
  Afhankelijk van filmtijden
 • Zondag :
  Afhankelijk van filmtijden