Pets Place XL Tilburg Umberstraat

petsplacelogo.jpg
Informatie
Adres:5044JJ, Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
Over Pets Place XL Tilburg Umberstraat

Pets Place is het sterkste merk voor dier en biedt dan ook een ruim assortiment producten voor je huisdier en erf dier. Je vindt er alles wat je voor je dier nodig hebt, zowel food- als non-food, gegarandeerd tegen scherpe prijzen, met een deskundig advies en de meest persoonlijke aandacht die jij en je dier verdienen!

Pets Place app

Maar niet alleen voor dieren kun je bij Pets Place XL Tilburg terecht want ook voor uw tuin is er een uitgebreid assortiment te vinden. Daarnaast vind je in de winkel ook de zogenaamde Happy House Shops. Hier kun je allerlei leuke dingen vinden voor mens en dier. Maar ook het dierverblijf trekt de aandacht. In dit dieren huis dat midden in de winkel staat wonen onze konijnen, vogels en knaagdieren. Dus kom gerust eens een kijkje nemen !

Gratis Lief Dier magazine

Pets Place XL Tilburg trakteert haar klanten vier keer per jaar op een gratis magazine: Lief Dier. In dit trendy dierenblad lees je allerlei leuke, informatieve verhalen, rubrieken, interviews en reportages. Lief Dier ligt voor je klaar bij Pets Place XL Tilburg.

Het team

Het team bestaat uit mensen met passie voor dieren. Wanneer je zelf opgaat in alles wat met dieren te maken heeft, breng je dat ook over op de klant. Dat is ontzettend belangrijk. Pets Place XL Tilburg heeft tien medewerkers die perfect passen bij het plaatje. We hebben dieren, houden van dieren, werken met dieren en brengen onze vrije tijd ermee door. De een doet naast het werk vrijwilligerswerk in een dierentuin, de ander zet zich in voor de konijnenopvang. Weer een ander weet alles van Aqua en reptielen. Ook is er iemand die alles weet van honden- en kattengedrag en voeding voor hond en kat.

Kortom, een zeer gepassioneerd team dat elke twee weken een bijscholing krijgt zodat we je altijd van het juiste advies kunnen voorzien.

Dierenkliniek

Je kunt er nu ook terecht voor eerstelijns dierenkliniek voor adviezen, afspraken, dierenartsvoer, medicijnverkoop, vaccinaties, bloedonderzoek en operaties. Het team van de dierenkliniek bestaat uit dierenartsen Marianne en Lisa en dierenartsassistenten Kim en Elsbeth. Tijdens de openingstijden van de winkel is er altijd een dierenarts assistente aanwezig voor advies en verkoop. Je kunt telefonisch of aan de balie dus altijd terecht met je vragen. Voor een afspraak met de dierenarts kun je een een afspraak maken bij de assistentes.

vetsteamtilburg

Interieur Pets Place

Op de hoogte blijven van alle acties? Like dan onze facebookpagina: www.facebook.nl/petsplacexltilburg. Of kom langs bij onze winkel. We hebben ruime parkeergelegenheid, recht voor de deur!

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 20:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 20:00
 • Woensdag :
  09:00 - 20:00
 • Donderdag :
  09:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 20:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 18:00
 • Zondag :
  12:00 - 17:00