Pleïade

logo-pleiade.png
Informatie
Adres:5038SP, Tilburg
Geopend vanaf 10:00
Over Pleïade

Pleïade is een uitnodigende winkel met een uitgebreide sortering artikelen op het gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewust leven. Zoek je een passend geschenk bij bijzondere momenten in het leven dan adviseren ze je graag.

Inspiratie

Laat je inspireren door de wereld van geuren, kleuren, edelstenen en meditatieve muziek. Vraag vrijblijvend om persoonlijk advies over de werking van klankschalen, bloesemremedies en kristallen met helende waarde. Vind ‘jouw’ boek in het grote aanbod rond gezondheid, bewustwording en geluk. Begin je week met een open meditatie- of een kennismaking yogales. En proef bij hen eens hoe (h)eerlijk Bio kan zijn.

Inloop Meditatie

Ze bieden verschillende meditatievormen aan waardoor je de mogelijkheid krijgt om op een rustige en aandachtige manier je dag te beginnen. De gemeenschappelijke focus is: ‘aandacht voor jezelf, je lichaam en het moment’.

De thema’s waarmee ze werken zijn: zelfbewustwording, inzicht krijgen, contact maken met wat er op dat moment in je leeft, vriendelijkheid naar jezelf ontwikkelen en het ervaren dat er niets ‘moet’. Deze inloopmeditaties worden afgestemd op de deelnemers van het moment, zodat iedereen, zonder of met meditatie-ervaring, zich hierbij altijd kan aansluiten. Je bent van harte welkom om het eens te ervaren!

Tijd: dinsdag van 08:45 – 09:30 uur
Locatie: Oase, Pleïade
Kosten: DANA principe: vrijwillige bijdrage op basis van jouw budget en wat jij het waard vindt

Geleide meditatie bij Pleïade

Beginnend met een kleine lichaamsoefening, maken ze het lichaam liefdevol wakker en soepel. Een geleide meditatie brengt je vervolgens naar datgene wat zich wenst te ontvouwen in jou.

Iedereen beleeft een eigen ervaring die dienend is op dat moment. De meditatie ontstaat vooral intuïtief en is daardoor elke vrijdag anders en nieuw. Essentieel is de energie van onvoorwaardelijke liefde, waarin de meditatie plaatsvindt. Ze sluiten de bijeenkomst af, in stilte en/of met afgestemde muziek.

Tijd: di t/m vrij 8:30 – 9:15u
Locatie: Oase, Pleïade
Kosten: DANA principe: vrijwillige bijdrage op basis van jouw budget en wat jij het waard vindt
Aanwezig: meditatiekussens, –stoelen, matten en dekens

Een greep uit het assortiment

Boeken, edelstenen, sieraden, Boeddha-, religieuze- en familiebeelden, kaarsen, essentiële oliën, natuurlijke verzorging (o.a. Weleda/Rosel Heim), (Bach-) bloesemremedies, meditatiekussens, cd’s en dvd’s, klankschalen, yogamatten, artikelen rondom rouw, kaarten, dromenvangers en wierook.

Niet alleen de mooie en inspirerende producten, maar ook de prettige en rustige atmosfeer, de klantvriendelijkheid, het deskundige advies en het kopje thee aan de leestafel achter in de winkel, zijn een reden om een bezoek te brengen aan de winkel. Pleïade is een van de acht leden van www.winkelsinwijsheid.nl.

Regelmatig organiseren ze lezingen, workshops en boekpresentaties. Wil je op de hoogte gehouden worden van hun activiteiten, meld je dan in de winkel aan voor hun digitale nieuwsbrief.

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:30
 • Zondag :
  12:00 - 17:00