Pom Ballon

pomballon_logo.jpg
Informatie
Adres:5045ZK, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Pom Ballon

Alles wat met ballonnen te maken heeft vind je bij Pom Ballon
Pom Ballon is gevestigd in Tilburg (Reeshof) en gespecialiseerd in alles wat met ballonnen te maken heeft.

Diensten

Decoratie
Pom Ballon is gespecialiseerd in het versieren van uw feestlocatie. Denk bijvoorbeeld aan mooie decoraties voor een huwelijk. Pom Ballon is lid van de internationale vereniging van ballonartiesten en maakt ballonfiguren in alle soorten en maten. Van een simpel hondje tot grote ballonnenbogen en pilaren.

Ballonartiest op uw feest
Een ballonartiest/ ballonnenclown inhuren voor een kinderfeestje, open dag, opening of ander evenement? Dan bent u bij Pom Ballon aan het juiste adres. Een kinderfeestje opfleuren met een ballonartiest in combinatie met schminken? Dat kan ook via Pom Ballon geregeld worden. Pom werkt samen met zeer goede en ervaren schminksters.

Ballonwedstrijd
Pom Ballon kan gevulde heliumballonnen en accessoires leveren voor ballonwedstrijden. Leuk bij een opening, evenement of andere happening.
Verkoop van ballonnen en accessoires

Producten

Ballonnen
Pom Ballon heeft voor iedere gelegenheid passende ballonnen. Ook voor ballonaccessoires kunt u bij Pom Ballon terecht. Maak wel even een afspraak, want Pom Ballon is geen reguliere winkel.

Helium
Wanneer u zelf uw feestlocatie wilt versieren, kan Pom Ballon u adviseren. Sinds kort is het ballonnenassortiment uitgebreid met kleine helium cilinders. Ideaal wanneer u zelf heliumballonnen wilt oplaten bij bijvoorbeeld een trouwerij of begrafenis.

Ballonkado
Pom Ballon maakt de mooiste balloncreaties: van een ballon ooievaar bij een geboorte tot een spiderman voor een kleine jarige job. Is de kadotip de welbekende ‘envelop’? Laat dan een ballonfiguur maken. Een leuk en origineel kado! Er kan veel met ballonnen dus informeer naar de mogelijkheden! Ook maken we kleine traktaties die ideaal zijn om uit te delen op school of het kinderdagverblijf.

Ballonpost
Pom ballon heeft een uitgebreid assortiment folie (helium) ballonnen. Deze heliumballonnen kunnen per post worden verstuurd. Ideaal om iemand te verrassen. De gevulde heliumballon wordt in een doos verstuurd per TNT post. Aan de buitenkant is niet te zien wat er in de doos zit. De verrassing is des te groter wanneer de doos wordt opengemaakt en er een mooi ballon uitvliegt! Voor iedere gelegenheid hebben we een passende kado ballon.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten