Pure Water

pure-water-logo.jpg
Informatie
Adres:5049GD, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Pure Water

Denk je na over water met al zijn toepassingen? Zo ja, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Pure Water denkt niet alleen aan water, maar kan bij je ook een ‘optimaal waterklimaat’ realiseren.

Pure Water specialist in diverse vormen van waterbehandeling

Wij houden ons bezig met waterontharding, grondwaterzuivering, waterzuivering op basis van omgekeerde osmose, UV filtratie, waterverrijking en bieden ook design en kokend waterkranen aan. Binnen de scheepvaart zijn wij in staat om een ‘Legionella veilige’ situatie te creëren en te behouden en een schip door middel van een watermaker zelfvoorzienend te maken. In de horeca bieden wij een systeem aan die gezuiverd tap water (plat en bruisend) kan produceren. Voor aardehuizen kan het water circulair toe gepast worden. Het is dus mogelijk om elke voorkomende locatie te voorzien van een pasklare oplossing met betrekking tot optimale waterbehandeling, zowel voor bij je thuis als binnen een zakelijk gegeven.

Missie

Onze missie is om onder alle omstandigheden en op alle locaties een optimaal waterklimaat te realiseren, waarbij gedacht en gehandeld wordt vanuit mogelijkheden en oplossingen op basis van de behoeften van de betreffende klant. Vanuit partnership, zowel particulier als zakelijk werken wij altijd voor lange termijnoplossingen, waarbij kwaliteit, vertrouwen, samenwerken en ontwikkelen leading zijn. Wat is het belang van water voor jou?

Interesse in één van onze producten of om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten