Q Care

qcarewondzorglogo_def.jpg
Informatie
Adres:Laarakkerweg 28
Geopend vanaf 08:15

Vacatures van Q Care

Over Q Care

Q Care biedt een totaalpakket aan gespecialiseerde wond- en decubituszorg. We indiceren, stellen een behandelplan op, verzorgen en leveren hulpmiddelen op maat. Met onze expertise bieden we toegevoegde waarde en dragen we maximaal bij aan het welzijn van mensen.

Totale zorg bieden kan alleen als we volledige aandacht hebben voor onze cliënten en hun zorgverleners. Q Care heeft jarenlange ervaring in wondzorg en decubitusproblematiek. Dit stelt ons in staat hoge kwaliteit te bieden op het gebied van advies, zorg en kennisdeling.

Meer weten over alle diensten van Q Care? Neem dan vooral een kijkje op de website!

Q Care

Werken bij Q Care

Werk je bij Q Care?

Dan werk je bij een autoriteit op het gebied van decubitus- en wondzorg. Wij bieden een totaalpakket op dat gebied. Allereerst bieden we praktische wond- en decubituszorg aan iedereen die het nodig heeft. Daarnaast leveren we de expertise en de juiste hulpmiddelen; van anti-decubitusmiddelen tot wondzorgproducten. Tot slot adviseren we zorginstellingen en geven we trainingen. Met onze expertise op het gebied van wondzorg en decubitus bieden we toegevoegde waarde en dragen we maximaal bij aan het welzijn van mensen overal in Nederland.

Bij Q Care lever je topwerk

Bij alles wat we doen staat het welzijn van die cliënten centraal. Daarom zorgen wij dat jij topwerk kunt leveren. En dat merk je. Je werkt bijvoorbeeld in een fijne, moderne werkomgeving. Je werkt met state of the art technologie en zorgvuldig uitgedachte processen. En dat allemaal in een warme, open werksfeer waarin mensen op een prettige en respectvolle manier met elkaar omgaan.

Q Care

Familiebedrijf

Familiebedrijven richten zich niet op de korte termijn, maar kijken naar de toekomst. Daarom mag je ons met recht een familiebedrijf noemen. Wij hechten aan warme, langdurige relaties met onze klanten, medewerkers, stakeholders en toeleveranciers. Tegelijkertijd zijn de lijnen kort en kunnen we razendsnel schakelen. Dat familiegevoel zit hem in kleine dingen. We helpen elkaar waar mogelijk. We doen regelmatig leuke dingen samen. En – heel belangrijk – op vrijdag zijn er snacks. Maar dat Q Care voelt als een familiebedrijf, zit hem vooral in de manier waarop we met elkaar omgaan. Iedereen hoort erbij. Ieders stem wordt gehoord.

Sinds onze oprichting in 2001 worden wij gedreven door de wil om de beste te zijn, voortdurend in beweging te blijven en altijd voorop te lopen. Anders naar de markt kijken, innoveren, doorpakken; het is de enige manier waarop wij willen en kunnen werken.

Ruim baan voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling

Bij Q Care ben je nooit uitgegroeid of uitgeleerd. We helpen we je graag bij jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daar krijg je alle ruimte voor. We zorgen voor coaching en training on the job. Om jouw kennis en je skills te verbreden of te verdiepen bieden we allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo helpen we je om de allerbeste versie van jezelf worden.

Q Care

Prima arbeidsvoorwaarden

Bij Q Care is alles goed geregeld. Je kunt bouwen op een marktconform salaris, voldoende vrije dagen, prettige werktijden en voldoende flexibiliteit. Hoewel we zorg verlenen kennen we geen nacht en avonddiensten. Alle collega’s die zorg verlenen en cliënten bezoeken hebben af en toe een bereikbaarheidsdienst in het weekend.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:15 - 17:15
 • Dinsdag :
  08:15 - 17:15
 • Woensdag :
  08:15 - 17:15
 • Donderdag :
  08:15 - 17:15
 • Vrijdag :
  08:15 - 17:15
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten