Qlubhouse

Qlubhouse

Qlubhouse

Qlubhouse is de perfecte ontmoetingsplek voor internationale en lokale bedrijven en ideaal voor het organiseren van business events. Centraal gelegen en goed bereikbaar met auto of openbaar vervoer. Gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, lanceringen… You name it. De verschillende ruimtes zijn te gebruiken voor meerdere dagen en ook te huur voor een ochtend, middag of een avond. Hierbij ontzorgen ze je volledig, zodat je alle tijd en aandacht voor je business en relaties hebt.

The Total Package

Een innovatief totaalconcept om het bedrijfsresultaat te verbeteren en aan je eigen gezondheid te werken in een inspirerende omgeving. Met de nieuwste licht, geluid en geurtechnieken worden je zintuigen in de juiste mood gebracht om optimaal te presteren. Met dagverse gezonde ontbijt- en lunchgerechten en volop bewegingsvrijheid in de sportruimte, is het makkelijker focussen en blijf je energiek.

Being Flexible

Kom alleen of met je collega’s en klanten. Maak gebruik van de inspirerende flexwerkplekken, voorzien van gratis wifi. Je kunt staand werken, relaxt vanuit loungeseats, of juist in een actieve zithouding. Ze bieden plekken waar je rustig en meer afgezonderd kunt werken, of waar je snel en gemakkelijk in contact komt met anderen. Ben je graag buiten, bestel dan een coffee 2 go en zoek een mooi plekje in de patio of tegenovergelegen Interpolistuin.

Good food en open minded people

Qlubhouse gelooft dat iedereen, op wat voor wijze dan ook, iets voor elkaar kan betekenen. Is het niet nu, dan wel in de toekomst. Samen zien ze meer kansen en delen ze meer kennis. Daarom brengen ze professionals samen. Aan tafel, in de kookstudio of rondom de bar. Omdat eten een band schept. Omdat eten zakendoen leuker maakt. Stap samen achter het fornuis, of laat je verwennen door één van de chefs of sommeliers.

qlubhouse

Locatie