Quiet Community

quiet-logo.jpg
Informatie
Adres:Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar

Vacatures van Quiet Community

Quiet Community
Parttime
Over Quiet Community

In 2013 verscheen de Quiet 500, een glossy magazine om de (stille) armoede te belichten en te verlichten. Het blad was meteen een landelijk succes en haalde ruim €50.000,- op voor twee Tilburgse armoedeprojecten.

Bovendien schaarden twee miljonairs zich achter het initiatief. Samen met hen ontwikkelden we een nationaal plan voor regionale armoedeverzachting. De komende twee jaar wordt het plan uitgevoerd in Tilburg. De wethouders Erik de Ridder en Hans Kokke steunen het initiatief. We werken in de geest van onze patronaat broodpater Gerrit Poels. We werken dus op basis van vertrouwen.

De Quiet-community helpt mensen armoede te verzachten. We bieden zowel kansen als materiële ondersteuning. In de community steunen we elkaar door een groepsgevoel. Samen zorgen we voor dat broodnodige ‘duwtje in de rug’.

Quiet is een community voor de armste mensen van Tilburg
Quiet belicht en verlicht de (stille) armoede
Quiet werkt met gesloten beurs

Halen, brengen en delen!

Hoe werkt het?

Mensen in een armoedesituatie kunnen een Quiet-pas krijgen. Met deze pas komen ze in aanmerking voor allerlei goederen en diensten. Deze komen van particulieren en het bedrijfsleven, maar ook van de Quiet-members zelf. Op deze manier werkt iedereen mee aan armoedeverzachting, ook de armen zelf. Mensen die gebruikmaken van de pas kunnen anoniem blijven en hoeven geen verantwoording af te leggen.

Doel:

Mensen een uitweg bieden uit financieel, sociaal en psychisch isolement!

Doet u mee?

Elke particulier en ondernemer kan bijdragen aan de Quiet-community. We vragen geen geld maar producten of diensten. Die komen op een speciale site te staan die alleen toegankelijk is voor de members.

Voor ondernemers maken we een speciale Quiet-sticker die ook voor digitale toepassingen gebruikt kan worden. Een mooie manier om te laten zien dat hij of zij het project een warm hart toedraagt. Doneren is natuurlijk altijd mogelijk, maar binnen de Quiet-community blijven de beurzen gesloten. De site (en het aanbod) wordt professioneel gemodereerd.

Wat biedt Quiet:

Een community voor mensen in een armoedesituatie. In deze community zorgen de leden voor elkaar en krijgen hierbij hulp van buitenaf. Een markplaats-achtige omgeving op internet waar geen geld in omgaat, maar waar diensten en producten worden aangeboden voor de members. Deze diensten en producten worden door bedrijven, particulieren en door de members zelf aangeboden.

Wat kan ik doen?

Elke bijdrage is welkom! Dit kan een product zijn of een dienst, maar bijvoorbeeld ook nuttige kennis of advies. Als u aangeeft wat u ons kunt bieden, dan zorgen wij ervoor dat uw bijdrage bij de juiste personen terechtkomt.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten