Recreatiezwembad Stappegoor

93019-Tilburg-stappegoor-3.png
Informatie
Adres:Stappegoorweg 1
Opent vrijdag om 14:00
Over Recreatiezwembad Stappegoor

Recreatiebad Stappegoor ligt in sport- en recreatiegebied Stappegoor. Dé plek voor een dagje uit met het hele gezin. Het zwembad is makkelijk te bereiken met de fiets, de auto en met de bus, en is zowel in de zomer als in de winter een aanrader.

Leef je uit in het water en laat je meeslepen in de stroomversnelling. Roetsj van de wildwaterbaan of speel het spel Aquasmash in de Coral Splash. Wil je liever aan je conditie werken? Dan kun je baantjes trekken in het 25-meterbad of meedoen aan de Aqua-Vitaal- en Aqua-Fitnesslessen. Ook kun je heerlijk relaxen bij Stappegoor. De verschillende wellnessvoorzieningen zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Geniet van de whirlpools, jetstreams, stoombaden en de zonnebank. In het horecagedeelte kun je genieten van een hapje en een drankje. Je kunt er ook terecht voor kinderfeestjes.

In het voorjaar en in de zomer kun je genieten van het buitenbad met de grote ligweide. Al zin om een plons in het buitenbad te nemen?

Wil jij weten wat de huisregels zijn? Bekijk ze dan hier.

Tjippas en 65+-pas

Jongeren en senioren zwemmen met korting bij recreatiebad Stappegoor. Jongeren kunnen namelijk gebruik maken van de Tjippas. Deze geeft iedereen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar maar liefst 50% korting op recreatief zwemmen, discozwemmen en baantjes zwemmen. Senioren kunnen gebruik maken van de 65+-pas, waarmee je eveneens 50% korting krijgt.

Sportaccommodaties Tilburg

Grotere kaart weergeven

Openingstijden
 • Maandag :
  gesloten
 • Dinsdag :
  14:00 - 21:00
 • Woensdag :
  13:00 - 21:00
 • Donderdag :
  14:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  14:00 - 21:00
 • Zaterdag :
  13:00 - 17:30
 • Zondag :
  13:00 - 17:30