Regio Business

regiobusiness.jpg
Informatie
Adres:5044 JK, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Regio Business

Regio Business richt zich op ondernemers, managers en bestuurders in de regio’s Midden-, Oost- en West-Brabant. Ze brengen al meer dan 30 jaar ondernemende mensen (1800 bedrijven zijn aangesloten) in Brabant met elkaar in contact, zodat kennis en ervaring gedeeld worden, kansen onderzocht en initiatieven gestart. Het 3D Business concept vormt hiervoor de basis Offline met zakenmagazines, face-2-face via BOB Events en online via social mediakanalen, business platform en nieuwsbrieven. Ze richten ons op een breed scala aan branches, waaronder die uit de regionale industrie en logistiek hun speciale aandacht krijgen.

Zakenmagazine

Regio Business geeft zes keer per jaar zakenmagazines uit in de regio’s Midden-, Oost en West-Brabant. Deze business glossy’s staan boordevol met persoonlijke verhalen van ondernemers. Het bevat nuttig nieuws, is makkelijk leesbaar en houdt je op de hoogte van wat er in de regio op zakelijk gebied speelt. In het zakenmagazine zijn verschillende terugkerende rubrieken te vinden zoals; vrouw in business, ondernemer met visie en hun nieuwste rubriek de leukste werkgever in de regio. In de rubriek de leukste werkgever in de regio krijgen werkgevers uit Brabant de mogelijkheid om zich te profileren als aantrekkelijke werkgever. Het ondernemersmagazine wordt natuurlijk ook gelezen door werknemers die zich wellicht latent oriënteren op een nieuwe baan, bij voorkeur in de regio waar zij wonen.

BOB Events

Regio Business organiseert per jaar twaalf BOB Borrels + BOB Talkshows, zes BOB Masterclasses en BOB Academy’s. Ze worden druk bezocht door ondernemers uit zeer verschillende branches. BOB Borrels zijn laagdrempelig en voor leden voorzien van een welkomstdrankje, een verzorgd buffet en entertainment. Je kunt ze met meerdere collega’s bezoeken. Er komen gemiddeld 400 gasten. De BOB Academy is kleinschaliger en exclusiever en is altijd gekoppeld aan een specifiek thema en een bepaalde doelgroep waarbij kennisoverdracht en duurzaam netwerken centraal staan. Daarnaast organiseren ze zes keer per jaar het BOB Debat. Tijdens het debat spreken ondernemers met specialisten over de ontwikkelingen binnen een betreffend thema.

BOB Borrel bezoek? Meld je aan via hun website.

 • 27 augustus: BOB Back to Business
 • 14 september: BOB Bourgondisch

Business platform

De website www.regio-business.nl biedt ondernemers een zakelijk platform waar ondernemende mensen contacten kunnen leggen. Je vindt er profielen van personen en bedrijven, regionaal nieuws en een uitgebreide businessagenda. Omdat Regio Business door Google wordt gezien als nieuwsorganisatie, zorgt dat ervoor dat ook de ranking van de website van de leden, door het profiel op de website, bij Google enorm stijgt. Zonder dat advertentiekosten aan Google betaald worden. Ze komen 1,2 miljoen keer per kwartaal in zoekresultaten voor en bij hun aangesloten organisaties profiteren hiervan. Ze zijn in één klap veel beter vindbaar door het profiel op de site.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten