Remmers Bouwgroep

Remmers

Remmers Bouwgroep

“Wij realiseren goede en mooie gebouwen, maar bovenal bedenken en creëren we de beste plek om te wonen, werken en leven.”

Uw partner in bouwen

Remmers Bouwgroep heeft in Brabant en Zuid-Holland een gedegen reputatie als allround bouwer. Remmers is graag uw bouwpartner bij alle voorkomende projecten. De modernste technieken en organisatorische inzichten kenmerken het bedrijf. Zo combineren zij gedegen vakmanschap en een schat aan ervaring met een heldere organisatie en vaste aanspreekpunten. Zo kan Remmers Bouwgroep u in alle fasen van het proces optimaal van dienst zijn.

Remmers heeft sinds 1911 al vele prachtige projecten gerealiseerd die variëren van woning- en utiliteitsbouw tot de zorg en de industriële sector. Voorbeelden zijn woningbouwprojecten in Brabant zoals de Stadswachter in het centrum van Tilburg, het Fuji Photo Film-complex in Tilburg, verschillende grote distributiecentra voor bekende partijen zoals Ahold en DB Schenker, kantoren- en appartementencomplex De Admiraal in Rotterdam waarmee Remmers in 2003 de Bouwkwaliteitsprijs won.

Voor het bedrijf is het de uitdaging om voorop te lopen, het beter en slimmer te doen! Dit doen zij door creatieve, innovatieve en kwalitatieve oplossingen te bedenken, met oog voor de gehele levenscyclus van het gebouw. Dit doen zij met enthousiaste en betrokken medewerkers die samenwerken met partners, en met oog voor het belang van alle betrokkenen.

Remmers Bouwgroep, uw partner in bouwen.

 

Locatie