Resorthotel Van der Valk Gilze-Tilburg

Resorthotel Van der Valk Gilze-Tilburg

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg wordt door haar prachtige ligging vlakbij Tilburg gezien als het meest gezellige en veelzijdige hotel van Noord-Brabant. Het Hotel ligt in een prachtige bosrijke omgeving met schitterende wandel- en fietsroutes. Noord-Brabant staat natuurlijk ook bekend om Attractiepark De Efteling en Safaripark De Beekse Bergen. Dat het Hotel uitmunt in gastvriendelijkheid en gastvrijheid wordt u duidelijk gewaar bij binnenkomst. Recentelijk kreeg het hotel het predikaat: Resorthotel vanwege de uitgebreide faciliteiten, uitstraling en ligging. Hiermee is het uniek binnen de keten Van der Valk.

Frans-internationale keuken

Het sfeervolle à la carte restaurant van Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg kent een zeer gevarieerde keuze aan vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Onze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en weet hiermee tongstrelende gerechten te creëren. Ervaar ons overdadige ontbijtbuffet, lunchkaart en heerlijke al la carte gerechten. Dineren bij Van der Valk is een waar culinair uitje!

Zalen

Een geschikte zaal huren in de regio Tilburg Breda voor bijvoorbeeld vergadering, training, productpresentatie, feest, receptie, borrel of bruiloft? Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg is dé ideale locatie en beschikt over 18 zalen voor ieder gewenst doel. Vergaderzalen en feestzalen vanaf 2 tot 500 personen; ons ervaren banqueting team organiseert uw evenement tot in de puntjes!

Faciliteiten & Service

Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg, een hotel met eigen zwembad, wellness, fitness, gezellige hotelbar, paardenhotel, casino, gratis wifi, fietsverhuur en veel meer! Bekijk hier de faciliteiten en diensten in en rondom het hotel.

 

Valk

Locatie