Restaurant Enjoii Tilburg

320028_enjoii_bedrijfspagina_logo182x128_181212.jpg
Informatie
Adres:5014DC, Tilburg
Vandaag geopend tot 22:30
Over Restaurant Enjoii Tilburg

Je hoeft niet ver te reizen om je in Oosterse sferen te wanen! Kom naar Restaurant Enjoii en laat je culinair verwennen. Bij ons heeft u een enorme keuze aan authentieke specialiteiten uit de Japanse, Chinese en Oost-Indische keuken. De sfeervolle moderne inrichting, en de gastvrije service zorgen ervoor dat je jezelf hier direct thuis voelt!

Geniet van een van de tongstrelend diners in het teppanyaki-restaurant, of kies in het oost-indisch buffetrestaurant. Of kom met vrienden en familie voor een aantrekkelijke prijs eten in het ‘all-you-can-eat’ sushi & teppan-yaki-restaurant. Een romantisch diner met je vriend of vriendin, een feestje met de vereniging, of een avondje uit met de gehele familie… bij restaurant Enjoii ben je aan het juiste adres.

Mogelijkheden bij Enjoii

All you can eat
Bij Enjoii ‘all-you-can-eat’ heb je de keuze uit meer dan 100 sushi & teppanyaki gerechtjes! Onze ervaren Japanse chefs bereiden de teppan gerechten volgens oude tradities. Probeer in ieder geval een van de “Frushi’s“ uit te proberen (fruitig en lekker!). Dit gedeelte van het restaurant heeft een moderne lounche-inrichting, waardoor je je direct thuis zult voelen.

Lopend buffet
In dit gedeelte van het restaurant op de 1ste verdieping, bieden ze een arrangement waarbij je 2,5 uur onbeperkt kunt eten en drinken voor een zeer aantrekkelijke prijs. je wordt verwend op gerechten uit de Chinese en Oost-Indische keuken. Bovendien is er een teppan aanwezig waarop je vis, vlees en groentes kunt laten bereiden door een van onze chefs. Dit restaurant-gedeelte is uitermate geschikt voor grote groepen boven de 30 personen.

À la carte
Laat je culinair verwennen in het ‘à la carte-restaurant’. Je neemt plaats rondom een grote bakplaat, waar een van de chef- koks het gerecht voor je bakt en serveert. Onder het genot van heerlijk eten kun je genietend toekijken hoe de kok vol trots zijn kookkunsten vertoont bij het roeren, snijden en bakken. De gerechten worden met veel zorg en volgens oude tradities bereid met ingrediënten van hoge kwaliteit. Een culinaire avond om nooit meer te vergeten.

Openingstijden
 • Maandag :
  13:30 - 22:30
 • Dinsdag :
  13:00 - 22:30
 • Woensdag :
  13:00 - 22:30
 • Donderdag :
  13:00 - 22:30
 • Vrijdag :
  13:00 - 22:30
 • Zaterdag :
  13:00 - 23:00
 • Zondag :
  13:00 - 22:00