Restaurant Het Landgoed

Lage Mierdsweg 3
5085NC  Esbeek
013-5169243

info@hetlandgoed.nl

Restaurant Het Landgoed

Heerlijk tafelen in een natuurlijke omgeving

Aan de rand van landgoed ‘De Utrecht’ in Esbeek ligt huiskamerrestaurant ‘Het Landgoed’. Te midden van deze prachtige, bosrijke omgeving met mooie wandel- en fietsroutes, ben je welkom voor een drankje, een culinaire lunch of diner. Het hele jaar door geniet je van de Brabantse gemoedelijkheid, binnen bij het haardvuur of buiten op een van de ruime terrassen. Daarnaast beschikt ‘Het Landgoed’ over diverse ruimtes die geschikt zijn voor grotere gezelschappen.

foto-het-Landgoed

Restaurant 

Het restaurant bestaat uit drie gedeeltes; de ‘Gelagkamer’, de ‘Jachtkamer’ en de ‘Bovenkamer’. De ‘Gelagkamer’ heeft de sfeer van een gemoedelijke huiskamer met knusse nisjes, een leestafel en een haardvuur. De ‘Jachtkamer’ ademt de sfeer uit van een Engels jachthuis met jacht taferelen, een donkere houten vloer, een brandend haardvuur en rondom openslaande terrasdeuren. De keuken is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur, lunchen kan tot 17.00 uur en dineren tot 21.00 uur. Hiernaast bestaat de mogelijkheid tot keuze voor een drie- of viergangen menu. Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we graag rekening met speciale diëten. Alle gerechten zijn samengesteld door onze ervaren koks en gebaseerd op verse seizoensproducten.

Iets te vieren? 

De ‘Bovenkamer’ bevindt zich op de eerste verdieping van restaurant Het Landgoed en bestaat uit een aperitief gedeelte met statafels en een ruim zitgedeelte waar diverse tafelopstellingen mogelijk zijn. Deze ruimte biedt de perfecte ambiance voor zowel vergaderingen en cursussen als voor bruiloften, recepties en (walking) dinners voor groepen van 4 tot 75 personen. U kunt tevens gebruik maken van de fantastische keuken en van een centrale ligging met veel parkeergelegenheid.

Fietsen & Wandelen 

Het Landgoed ligt centraal binnen diverse fiets- en wandelroutes en beschikt dan ook over twee ION oplaadpunten voor de elektrische fiets, waarvan een klimaatneutraal groen oplaadpunt.

Let op: In de wintermaanden is Het Landgoed op maandag enkel op afspraak geopend.

Wil je toch een vergadering plannen of heeft je iets te vieren? In overleg openen we graag onze deuren! Op de overige dagen hanteren we de bekende openingstijden.
Voor ’n drankje, een heerlijke lunch of diner ben je van harte welkom bij Herberg Sint Petrus in Hilvarenbeek. Bel voor meer informatie 013-5052166 of ga naar de website www.sintpetrus.nl .

Locatie