Rocks ’n Rivers

40346_rocksandrivers_logo_100111.jpg
Informatie
Adres:5048 AD, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Rocks ’n Rivers

Rocks ’n Rivers BV is een gecertificeerd organisatiebureau, wat zich sinds 1994 heeft gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor middelgrote groepen van 16 tot 600 personen.

Ons team op het kantoor in Tilburg, bestaat uit 8 medewerkers die zorgen voor een vlekkeloze voorbereiding van uw evenement. De uitvoering van het evenement is in veilige handen bij één van onze projectleiders die samen met het instructeursteam van 80 enthousiaste instructeurs een succes maken van uw evenement.

De organisatie van uw evenement is bij Rocks ’n Rivers in veilige handen. Wij beschikken namelijk over een gedocumenteerd veiligheid(management)systeem, conform de TÜV-VeBON veiligheidsnorm en zijn aangesloten bij de Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland (VeBON) en de RECRON. Dit betekent dat er volgens vaste procedures wordt gewerkt, met alleen gekeurde materialen en dat de instructeurs van hoog niveau zijn. Daarnaast voeren we het Groen & Veilig Waarborg, wat betekent dat alle activiteiten worden uitgevoerd met respect voor de natuur. Alle instructeurs zijn gemotiveerde jonge mensen die veelal afkomstig zijn van de Fontys Sporthogeschool of het CIOS. Alle instructeurs beschikken over een EHBO-diploma, methodisch en didactische vaardigheden en de specifieke buitensport kennis.

Met dit professionele team heeft Rocks ’n Rivers vorig jaar maar liefst 350 succesvolle evenementen verzorgd op speciaal geselecteerde locaties met ruim 15.000 deelnemers. Zowel in Nederland, België, Frankrijk en Oostenrijk beschikken wij over een zeer uitgebreide infrastructuur en betrouwbare samenwerkings-verbanden.

Bedrijfsuitje

Een dagje ongedwongen met elkaar op stap kan louterend werken.
Rocks ’n Rivers organiseert én begeleidt uw bedrijfsuitje, waarbij de nadruk ligt op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. Wij bedenken in overleg met u een thema, letten op de details en stemmen onderdelen zó op elkaar af dat de opzet van uw bedrijfsuitje zeker slaagt: verrassend en uitmondend in nadere kennismaking met elkaar. Trefwoorden zijn: actief, avontuur, cultuur en natuur.

Buitensportactiviteiten

De samenstelling van een arrangement in de Belgische Ardennen kunt u helemaal zelf bepalen. We hebben hiervoor een uniek systeem ontwikkeld.
Dit bestaat uit zeven bouwstenen, waarmee u zelf uw eigen programma samenstelt.

Wintersportactiviteiten

Een jubileum in aantocht? Medewerkers verdienen een beloning, dienen geprikkeld te worden of willen elkaar beter leren kennen. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste invulling van uw evenement. Beleving, sfeer én verrassende activiteiten met als resultaat een onvergetelijke tijd in de sneeuw!

Alle programma’s zijn perfect afgestemd op de locatie en zo samengesteld dat iedereen op zijn of haar niveau kan deelnemen. Wij bieden u één- en meerdaagse programma’s in het Duitse Sauerland, de Franse Vogezen en de Oostenrijkse Alpen.

Locatieverhuur

Rocks ’n Rivers beschikt over een uitgebreid netwerk van locaties in Nederland en Belgie. Hierdoor kunnen wij u altijd een programma aanbieden dat bij u in de buurt georganiseerd kan worden. Of het nu gaat om een groepsuitje in een gezellig paviljoen op het strand of een avonturentocht in het bos, wij bieden u een passende locatie ! Alle locaties zijn zorgvuldig geselecteerd op (outdoor)mogelijkheden, faciliteiten, cateringmogelijkheden en uiteraard de sfeer. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op uw uitje, zonder om te hoeven kijken naar de randvoorwaarden.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten