Rode Kruis Studentendesk

De Rode Kruis Studentendesk Tilburg is een jonge en dynamische organisatie waarbij naast vrijwilligerswerk ook vooral gezelligheid centraal staat. We hopen je te informeren en enthousiast te maken voor een bijdrage aan de Rode Kruis studentendesk Tilburg. Mocht je vragen hebben, je op willen geven voor een van onze activiteiten of willen sponsoren, neem dan gerust contact met ons op.

Ook vrijwilliger worden?

Ook in 2014 zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Je kunt bijvoorbeeld plaats nemen in een van onze nieuwe commissies. Deze kosten niet veel tijd en zijn daarom prima te combineren met je studie. Ook kan je ervoor kiezen om alleen een dagje te helpen bij een activiteit!

Wil jij ook vrijwilliger worden, maar dan zonder het “geitenwollen-sokken-imago”? Neem dan snel contact met ons op via studentendesktilburg@rodekruis.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij nodigen jou dan uit voor een (geheel vrijblijvend) gesprekje. Hierin kunnen wij je veel meer vertellen over wat de studentendesk allemaal doet.

Projecten

You Are Beautiful Day
Ook de “You are beautiful day” wordt dit jaar opnieuw georganiseerd. Met dit project willen wij mensen met een verstandelijke beperking in het zonnetje zetten. Ze zullen onder andere door kappers en visagisten opgetut worden en diverse workshops krijgen. Vorig jaar was dit een succes en wij hopen dat we dat dit jaar kunnen overtreffen.

TILVI (Taal is leuk voor iedereen)
Dit is een nieuw project wat dit jaar van start gaat. Het is een project om het Nederlands te stimuleren bij basisschool kinderen die moeite hebben met het Nederlands. 

Locatie