Ronald McDonald Huis Tilburg

14555_ronaldmcdonald_logo_230112.jpg
Informatie
Adres:5022KA, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Ronald McDonald Huis Tilburg

Het Ronald McDonald Huis Tilburg staat achter het St. Elisabeth Ziekenhuis en biedt de ouders van zieke kinderen die in het St. Elisabeth Ziekenhuis of in het Revalidatiecentrum Leijpark worden behandeld een onderdak dicht bij hun kind. In een huiselijke en warme omgeving waarbij de rust en het gezin centraal staan. Rust die voor deze gezinnen hard nodig is in een periode waarin het gewone gezinsleven verstoord is door de ziekte of ongeval van een kind. In het Ronald McDonald Huis hebben de ouders de mogelijkheid om het gezinsleven door te laten gaan, alleen dan dicht bij het zieke kind. Broertjes en zusjes kunnen blijven slapen en ook andere familie of vrienden komen op bezoek in het huis. Dit alles geeft voor de ouders een stuk rust en maakt dat alles wat minder energie kost. Energie die ze in deze periode heel hard nodig hebben om aan hun zieke kind te spenderen. Het Ronald McDonald Huis Tilburg kan deze omgeving bieden met de hulp van het managementteam en 75 vrijwilligers die 7 dagen in de week klaar staan voor de gasten. De financiële steun van alle donateurs en sponsoren die het huis op die manier op een schitterende manier ondersteunen. Deze steun zorgt ervoor dat de ouders een beperkte eigen bijdrage van € 12,50 per nacht per kamer betalen. Verder is het verblijf gratis.

Steun voor het Ronald McDonald Huis Tilburg blijft ook in de toekomst hard nodig. U kunt ons steunen op verschillende manieren; U kunt jaardonateur worden, of vriend. Ook kunt u met de klas, het team op het werk, als particulier of bedrijf actie voeren voor ons Huis. Al deze betrokkenheid wordt bijzonder gewaardeerd, door ons als management, maar boven alles door de ouders die met uw steun op een fijne, warme plek kunnen verblijven dicht bij hun kind in een periode die voor iedereen zeer ingrijpend is.

Word nu donateur

Donateurs leveren een substantiele bijdrage aan de instandhouding en ontwikkeling van Ronald McDonald Huis Tilburg.

Voor een bedrag van minimaal € 15,= per jaar bent u donateur van Ronald McDonald Huis Tilburg en maakt u het mogelijk dat een gezin een dag in het Ronald McDonald Huis kan logeren, vlak bij het zieke kind.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten