SAPvasten challenge

sapvasten3.jpg
Informatie
Adres:5037 PK, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over SAPvasten challenge

5-Daagse SAPvasten challenge door puur-S & SANDRA’S groente & fruit in TILBURG

In juni 2015 zijn Natuurvoedingskundige, Sport en Detoxcoach ESTHER & SANDRA’s groente & fruit gestart met een UNIEKE samenwerking.

SANDRA heeft een prachtige, hippe, moderne groentewinkel aan het Burg. v.d. Mortelplein in Tilburg. Hier verkoopt zij oa. naast een groot assortiment vers fruit en groente ook heerlijke salades die jezelf kunt samenstellen in haar saladebar. Iedere dag dus een nieuwe salade; denk aan quinoa, tonijn, rucola, noten, olijven en een kakelvers eitje! Meer weten….

Telefoon: 013-3030012
Website:  www.sandrasgroentefruit.nl

ESTHER is natuurvoedingskundige, gewichtsconsulent, detoxcoach en sportdocent. Ze heeft een eigen praktijk “puur-S”  in SportArena Oisterwijk en helpt je om jouw persoonlijke route naar een gezond en slank lichaam te vinden. Meer weten….

Telefoon: 06-38908562
Website: www.puur-S.nl

SAMEN zijn zij:  Het SAPVASTEN team Tilburg

Twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar organiseren ze een 5-daagse SAPVASTEN challenge met de door Sandra vers geperste groente en fruit sappen. Dus wil jij af van die slechte eetgewoonten? Is het tijd voor een reiniging van binnenuit of wil je een paar kilo afvallen? Wat je motivatie ook is, SANDRA & ESTHER gaan jouw wensen vervullen.

VOORDAT -JE – BEGINT:

Na je inschrijving (via info@puur-s.nl) krijg je een uitnodiging voor een intake voedingsconsult. Hier kijken jullie samen naar jouw leefstijl en kijken we of het verstandig is om direct mee te doen of dat het  misschien beter is om eerst wat “cleaner” te gaan eten en wellicht wat meer te gaan bewegen, voordat je aan de sapvastenkuur begint.

ALS – JE -BEGINT:

Heb je geen last van lange boodschappenlijsten, geen tijdrovende bezoeken aan de supermarkt en sta je geen uren in de keuken, want SANDRA heeft iedere dag jouw versgeperste sapjes al voor je klaar staan. Dat betekent……tijd voor jezelf! en de mogelijkheid om jezelf te resetten en terug in balans komen!!!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten