Servicebureau Kinderopvang

Servicebureau-Kinderopvang-logo.jpg
Informatie
Adres:Ringbaan Oost 240, 5018HC, Tilburg
Opent donderdag om 09:00
Over Servicebureau Kinderopvang

Het maken van een keuze voor kinderopvang voor je kind is belangrijk, maar ook best lastig. Waar begin je eigenlijk? Welke mogelijkheden zijn er allemaal in Tilburg? En welke locaties zijn dicht bij huis? Wat zijn de verschillen? Hoe weet je of je de juiste keuze maakt voor je kind? Wat kost kinderopvang eigenlijk? En wat komt er nog meer bij kijken?

sbkinderopvang.nl beantwoordt veel van deze vragen en helpt Tilburgse ouders om een keuze te maken die vooral bij ze past. Ze werken daarin samen met een groot deel van de kinderopvangorganisaties in de stad: Kinderstad, Kindercrèche en Sterre Kinderopvang. Samen hebben zij meer dan 60 locaties waar ze kinderdagopvang, peuteropvang en/of buitenschoolse opvang aanbieden. Er is veel variatie in locaties, waardoor er altijd een plekje is die bij je kind past. Denk aan een boerderij kinderopvang met moestuin en dieren, een sport- of cultuur bso, een kleinschalige peuteropvang of juist een kindercampus die onder één dak zit met school en waar je kind van 0-13 jaar terechtkan.

Servicebureau Kinderopvang heeft specifieke kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, pedagogiek, huisvesting, ICT, kindplanning, financiën, marketing en communicatie in de kinderopvangsector. De kinderopvanglocaties waar ze mee samenwerken kunnen hierdoor extra kwaliteit en professionele kinderopvang bieden zonder dat het ten koste gaat van de persoonlijke aandacht voor kinderen en ouders. Servicebureau Kinderopvang is onderdeel van Stichting Kinderopvanggroep en werkt alleen samen met maatschappelijke kinderopvangorganisaties.

Ben je op zoek naar een kinderopvanglocatie in Tilburg of zoek je een leuke baan in de kinderopvangbranche? Neem snel een kijkje bij Servicebureau Kinderopvang!

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:30
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:30
 • Woensdag :
  09:00 - 17:30
 • Donderdag :
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag :
  gesloten
 • Zondag :
  gesloten