SHINZO sushi lounge en grill

SHINZO

SHINZO sushi lounge en grill

SHINZO sushi lounge & grill is een japans all-you-can-eat restaurant die zich onderscheidt met verse producten voor het eten en de kwaliteit van de service. Gelegen aan de ‘Horeca-haven’ van Tilburg is Shinzo zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een prachtige horeca-ervaring.

IENS-Topper

In 2015 is SHINZO, als enige Japanse restaurant van Noord Brabant, verkozen als IENS-Topper. Dit is een kwalificatie gebaseerd op de ervaringen en recensies van de gasten van SHINZO sushi lounge & grill. Een beoordeling van zowel het eten, de service en de beleving is de basis van de prijs. Dit is een prijs waar de medewerkers van SHINZO heel erg trots op zijn. Zij hebben de afgelopen tijd veel gedaan om de beleving nog beter te maken. Bijvoorbeeld met de nieuwe lava-grill en het opleiden van de nieuwe medewerkers.

Een beleving

Wanneer je bij SHINZO aan de Piushaven binnenkomt, krijg je de mogelijkheid jouw jas op te hangen en wordt je begeleidt naar je tafel. Bijvoorbeeld in de lounge op de begane grond met een moderne en frisse uitstraling of juist op de eerste verdieping met de houten balkenconstructie van een historische opslagloods.

De rest van de avond staat het personeel voor je klaar, of je nu met zijn tweeën komt, of met al jouw collega’s. Bij lekker weer kan je ook aan het water genieten van een lekker drankje, verse sashimi, gefrituurde loempia’s, gegrilde vis- en vleesgerechten. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om bij ons te dineren, dan kan je ook altijd gebruik maken van de afhaal mogelijkheid.

Bij grote feesten kunnen wij ook de catering verzorgen. En op welke manier jij dan ook van onze gerechten gaat genieten, wij willen er altijd voor zorgen dat je zowel wat betreft het eten als onze medewerkers een prettig gevoel aan overhoud.

Beleef het zelf

Reserveren kan telefonisch op 013 – 581 28 17 of via onze website op www.Shinzo.nl. Daar vindt je ook onze menukaart en afhaallijst. Volg de Facebook pagina om op de hoogte gehouden te worden van speciale acties. Voor meer informatie kan je ook altijd mailen naar support@Shinzo.nl, maar je kan natuurlijk ook altijd bij ons langs komen op de Piushaven 17.

Locatie