Shoesme Brandstore Tilburg

Shoesme_Logo.jpg
Informatie
Adres:5021WL, Tilburg
Gesloten
Over Shoesme Brandstore Tilburg

Bij Shoesme Brandstore Tilburg kun je terecht voor de grootste collectie Shoesme baby- en kinderschoenen in maat 17 t/m 35. Van soepele babyschoentjes voor de eerste stapjes tot flexibele loopschoenen voor peuters en vrolijke meisjeslaarzen en kindersneakers voor schoolgaande kids. Ze hebben voor iedere voet en iedere smaak de perfecte schoen!

Shoesme Brandstore Tilburg

Het beste maatadvies en de grootste keuze

Naast de uitgebreide baby- en kinderschoenencollectie biedt Shoesme Brandstore Tilburg een heuse Shoesme Experience. De industrieel gestylde winkel is ingericht met oude naaimachines van weleer, je waant je in de schoenfabriek van Shoesme. Ook leer je hier alles over de Shoesme concepten voor de verschillende ontwikkelingsfases. Ze meten de voetjes altijd zorgvuldig op en adviseren je graag over de juiste schoenmaat, pasvorm en het type schoen voor jouw kleintje. Bij Shoesme Brandstore Tilburg kun je ook terecht voor Shoesme regenlaarzen, rugzakken en kraamcadeaus!

Vanwege de verbinding met het achterliggende magazijn – Warehouse 38 – bieden ze een ruime voorraad. In de winkel kunnen kinderen zich vermaken aan de Duplo-tafel. Voordat de kids weer naar huis gaan met hun nieuwe schoenen in een Shoesme tasje op de rug, kunnen ze nog een ritje maken op de stoere politiemotor in de portiek.

Shoesme Brandstore Tilburg is de eerste Brandstore van het Nederlandse baby- en kinderschoenenmerk. Naast de Tilburgse vestiging heeft Shoesme ook brandstores in Breda, Den Bosch en Heusden.

Shoesme Brandstore Tilburg

Shoesme Brandstore Tilburg

Shoesme Brandstore Tilburg is gevestigd aan het begin van de Trouwlaan, net buiten de cityring. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto of fiets. Je kunt betaald parkeren voor de deur en gratis parkeren op nog geen 200 meter van de winkel. De Trouwlaan ligt achter de Korvelseweg op slechts 10 minuten lopen van de Heuvelstraat/het centrum van Tilburg.

 

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten