SpinT

87438_spint_logo.gif
Informatie
Adres:5038CH, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over SpinT

SpinT verbindt Tilburgers!

SpinT is een magazine met een bijzonder sociaal gezicht, speciaal bedoeld voor Tilburgers. Vooral voor iedereen in en rond Tilburg, met een gezonde interesse en een warm hart voor medemens, maatschappij en milieu. Een tijdschrift voor de betrokken Tilburger, kortom! Voor mensen die genoeg hebben van ‘ieder voor zich’ en op zoek zijn naar meer solidariteit, participatie en sociale samenhang. Omdat ze het stúkken duurzamer en verdraagzamer aan willen doen. Of zich ergens anders sterk voor willen maken. SpinT is er bovendien voor iedereen die een duwtje in de rug nodig heeft of in dat kader een maatje zoekt. En ook voor wie gewoon wil weten wat een patiëntenplatform, de gemeente of Loket Z zoal voor je kunnen doen, hoe het voelt om te leven met ADHD of borderline-stoornis, wat er speelt in de Tilburgse krachtwijken of waar je als alleenstaande het beste gezellig en goedkoop een hapje kunt gaan eten.

Meer in het bijzonder wil SpinT een onuitputtelijke krachtbron zijn voor mensen onder ons die het minder gemakkelijk hebben. Bijvoorbeeld mensen met een uitkering, bepaalde groepen ouderen en mensen die kampen met een verslaving, psychiatrische aandoening of een andere chronische ziekte of beperking. SpinT gaat niet óver, maar praat mét al die mensen. Aldus is SpinT tegelijkertijd een spreekbuis én een blad bij uitstek voor cliënten en medewerkers van voorzieningen en organisaties op allerlei terreinen, waaronder met name werk en inkomen, onderwijs, hulpverlening, zorg en welzijn.

SpinT informeert, amuseert, adviseert en inspireert al deze Tilburgers met een altijd verrassende, actuele en kleurrijke mix van onthullende ‘human interest’, prettig prikkelende achtergrondinformatie en opmerkelijke, praktische en voordelige tips. SpinT is GRATIS en verschijnt tweemaandelijks in een oplage van (min.) 6000 exemplaren en wordt verspreid via meer dan 200 distributiepunten in Tilburg en omgeving, waaronder de gemeentelijke instanties, alle wijkcentra, bibliotheken, ziekenhuizen, winkels, cafés/restaurants, theaters/ filmhuizen en veel hulpverlenings- en zorginstellingen.

Een blad als SpinT vraagt verder gewoon om menselijke draagkracht. Particulieren, organisaties en bedrijven die hun maatschappelijke betrokkenheid (meer) kracht bij willen zetten en zich op een of andere manier met SpinT willen verbinden, krijgen daarvoor dan ook volop gelegenheid. Sponsor of donor worden, adverteren, redactionele ruimte inkopen, steunabonnee worden of distributiepunt? Vindt SpinT allemaal heel vanzelfsprekend, want SpinT verbindt!

Hier vindt U SpinT!

SpinT is gratis te verkrijgen op meer dan 200 distributiepunten in Tilburg. Neem ‘m mee en geef ‘m door!
Klik hier voor een overzicht waar u SpinT kunt vinden:  www.spinttilburg.nl/distributie.html

Spint is gratis

SpinT is GRATIS! U vindt SpinT in de bekende displays op meer dan 200 distributiepunten in de stad, waaronder alle wijkcentra, het gemeentehuis, de (betere) boekhandels, ziekenhuizen, bibliotheken en bij veel maatschappelijke en culturele instellingen. Neem ‘m mee en geef ‘m door!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten