Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij-013-logo.jpg
Informatie
Adres:5017 AN, Tilburg
Opent zondag om 12:00

Acties van Stadsbrouwerij 013

Over Stadsbrouwerij 013

Stadsbrouwerij 013, een unieke plek aan de Piushaven waar de brouwerij samen met het proeflokaal zorgt voor de ultieme bierbeleving. Leun achterover en geniet van heerlijke foodpairing bij de speciaalbieren met uitzicht op de ketels én het water.

Stadsbrouwerij 013

Zowel het eigen bier als andere lokale Tilburgse bieren vullen de twintig taps en de flessenkoelingen waardoor ze een mooie selectie kunnen aanbieden. Perfecte match met ambachtelijke gerechten? Zij hebben een speciale foodpairing kaart samengesteld door hun biersommelier en chefkok. Laat je verrassen door deze smaakcombinaties.

Bij Stadsbrouwerij 013 in Tilburg worden zowel de bieren als de gerechten ‘huisgemaakt’. In het karakteristieke pand aan de Piushaven bevinden zich zowel de bierbrouwerij als de sfeervolle horeca. Naast de eigen en andere bieren, vind je op de drankenkaart tevens verse koffies, speciale gin-tonics en mooie wijnen.

Stadsbrouwerij 013

Bier en hapje eten

Hapje eten? Dat kan! Bij hun staat alles in teken van foodpairing bij de bieren. Alle gerechten worden met passie en ambacht bereid door de chefkok zelf, met passie voor het vak. En dat proef je. Het rundvlees dat gebruikt wordt komt uit ‘eigen’ wei, van koeien die een goed leven hebben gehad. Zo worden de bitterballen, burgers en andere vleesgerechten volgens eigen receptuur zelf gemaakt.

Uiteraard staat bij hun voorop dat alle gerechten matchen met de eigen gebrouwen bieren. Hun bieren worden dan ook gebruikt in de recepturen zoals het eigen bierbrood, bier-ijs, bier-bitterbal, bier-hotdog, bier-kaas etc.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  15:00 - 23:00
 • Donderdag :
  14:00 - 23:00
 • Vrijdag :
  12:00 - 01:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 01:00
 • Zondag :
  12:00 - 22:00