Stadscafé Brick

stadscafe-brick-logo-bewerkt.jpg
Informatie
Adres:Stadhuisstraat 21
Vandaag geopend tot 00:00
Over Stadscafé Brick

In het bourgondische hart van Tilburg, de Stadhuisstraat, vind je sinds 2020 Stadscafé Brick. Dit café ademt de sfeer van kwaliteit en warmte, en weet als geen ander hoe je bourgondisch genieten tot in perfectie kunt beleven. Ondanks de uitdagende tijden die de wereld heeft doorgemaakt, heeft Stadscafé Brick zich veerkrachtig en sterker dan ooit getoond. De naam ‘Brick’ is een knipoog naar de namen Bregje en Nick, de trotse eigenaren die hun persoonlijke touch in elk detail van het café hebben verweven. 

Een bezoek aan dit gezellige stadscafé staat garant voor culinair genot tegen eerlijke prijzen. Of je nu op zoek bent naar een smakelijke lunch, een verrukkelijk diner, een verfrissend speciaalbiertje (met altijd maar liefst 50 verschillende speciaalbieren in de koelkast en op de tap!) of een seizoensgebonden cocktail, Stadscafé Brick heeft het allemaal.

Ruim terras

In de zomermaanden kun je neerstrijken op het royale terras met bijna 100 zitplaatsen, perfect gepositioneerd om te genieten van de zon of de verkoelende schaduw. Als de herfst en winter hun intrede doen, hoef je nog steeds niet naar binnen te vluchten, want een groot deel van het terras is verwarmd, en binnen is er ook voldoende ruimte om te genieten van een gezellige borrel, lunch of diner.

Veelzijdigheid

Wat Stadscafé Brick echt bijzonder maakt, is de veelzijdigheid. In de avonduren verandert de ambiance en worden de voetjes van de vloer geveegd, wat de perfecte gelegenheid is om te genieten van een bruisende avond uit. Ook voor groepen is dit café een ideale locatie, met ruimte voor iedereen.

Locatie

Bovendien bevindt Stadscafé Brick zich op een strategische locatie in Tilburg, op slechts een steenworp afstand van de Schouwburg Concertzaal Tilburg, de Heuvelstraat (de belangrijkste winkelstraat van Tilburg) en verschillende hogescholen. Hierdoor is het de ideale uitvalsbasis voor iedereen die de stad wil verkennen.

Reserveren

Kijk voor meer informatie op de website van Stadscafé Brick. Reserveren doe je via deze link.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  15:00 - 00:00
 • Donderdag :
  15:00 - 00:00
 • Vrijdag :
  15:00 - 01:00
 • Zaterdag :
  15:00 - 01:00
 • Zondag :
  15:00 - 22:00