Stadscafé restaurant Meesters

Meesters.jpg
Informatie
Adres:5038 AR, Tilburg
Vanaf 10:30 uur
Over Stadscafé restaurant Meesters

Mediterraan. Zo kan de keuken van MeesterS het best worden gekarakteriseerd. Of, zoals de keuken, het zelf omschrijft: “Je dobbert met je boot op de Middellandse Zee en kijk om je heen en geniet van de gerechten uit de landen rondom de Middellandse Zee.”

Dineren bij MeesterS is een feest van verrassingen. Niet alleen omdat alles vers in eigen huis wordt bereid maar zeker ook door de speelse, kleurrijke presentatie van het eten. Een gerecht is voor de keuken een uitdaging waarbij de kwaliteit wordt bepaald door de smaaksensatie én de compositie van het geheel.

En dus kan het voorkomen dat er een oliebolletje van aardappel bij een wildgerecht wordt meegeserveerd, een piramide van spaghetti wordt gebouwd of een kommetje het culinaire eiland in een bord soep vormt. ‘We willen onze gasten entertainen, in de meest brede zin van het woord’, zegt de keuken.

Zonder het ‘geheim van de smid’ prijs te geven, wil de keuken wel iets kwijt over zijn werkwijze, die ervoor zorgt dat er elke drie maanden weer een sprankelende, nieuwe menukaart ontstaat. ‘Wij hebben een beeld van een gerecht in ons hoofd en bouwen vervolgens het bord op qua smaak en kleur. Een beetje show bij de gerechten vindt de keuken essentieel. Vaak haken we daarbij ook in op de actualiteit. We gaan volstrekt onze eigen weg en laten ons niet leiden door trends of modegrillen.’

Uiteraard gaat een en ander vergezeld van een spannende wijnkaart.

Openingstijden
 • Maandag :
  Vanaf 10:30 uur
 • Dinsdag :
  Vanaf 10:30 uur
 • Woensdag :
  Vanaf 10:30 uur
 • Donderdag :
  Vanaf 10:30 uur
 • Vrijdag :
  Vanaf 10:30 uur
 • Zaterdag :
  Vanaf 10:30 uur
 • Zondag :
  Vanaf 14:00 uur