Stadscamping Tilburg

stadscamping tilburg

Stadscamping Tilburg

Kamperen in hartje Tilburg? Stadscamping Tilburg is een prachtige camping met verschillende faciliteiten middenin het bruisende Spoorpark. Ze hebben campingplekken, camperplaatsen, tipi-tenten, slaapwagons en nog meer overnachtingsmogelijkheden. 

Kamperen

Op de camping op het Spoorpark kun je kamperen  in je eigen tent, caravan of camper. Daarnaast kun je een tipi huren voor 2, 4 of 6 personen. Wil je iets meer luxe? Vanaf half juli bieden we twee houten wagonnetjes aan voor 2 tot maximaal 4 personen.

Op het knusse campingterrein hebben ze plek voor zo’n 25 tenten.  Op de speciaal aangelegde camperplaatsen is plek voor ongeveer 10 campers, afhankelijk van de afmetingen.

Sanitair

Op de stadscamping is sanitair aanwezig in de vorm van een treinwagon. Met vier toiletten, wastafels en douches. De douches zijn zonder munten te gebruiken. Aan de buitenzijde van het sanitair is een afwasplek.

Sanistation en legen chemische toiletten

Voor campers met vaste tank is er de mogelijkheid afvalwater te lozen. Ook is er nabij de camperplaatsen een speciale plek voor het legen en schoonmaken van chemisch toiletten.

Op de camping is (nog) geen wifi beschikbaar voor campinggasten. Gelukkig is onze camping centraal gelegen in de stad en is de mobiele ontvangst uitstekend.

Meer informatie

Benieuwd naar de tarieven en actuele updates rondom Stadscamping Tilburg? Check dan vooral de website.

Locatie