logo

Stadscamping Tilburg

stadscamping-tilburg-logo-1.jpg
Informatie
Adres:Spoorpark 2
Vandaag geopend tot 23:00
Over Stadscamping Tilburg

Kamperen in hartje Tilburg? Stadscamping Tilburg is een prachtige camping met verschillende faciliteiten middenin het bruisende Spoorpark. Ze hebben campingplekken, camperplaatsen, ingerichte huurtenten en slaapwagons.

Kamperen

Op de camping op het Spoorpark kun je kamperen in je eigen tent, caravan of camper. Daarnaast kun je een ingerichte huren of een houten slaapwagonnetje. Op het knusse campingterrein is plek voor zo’n 25 tenten. Op de speciaal aangelegde camperplaatsen is plek voor 10 campers.

Sanitair

Op de stadscamping is sanitair aanwezig in de vorm van een treinwagon. Met vier toiletten, wastafels en douches. De douches zijn zonder munten te gebruiken. Aan de buitenzijde van het sanitair is een afwasplek.

Sanistation en legen chemische toiletten

Voor campers met vaste tank is er de mogelijkheid afvalwater te lozen. Ook is er nabij de camperplaatsen een speciale plek voor het legen en schoonmaken van chemisch toiletten. Op de camping is (nog) geen wifi beschikbaar voor campinggasten. Gelukkig is onze camping centraal gelegen in de stad en is de mobiele ontvangst uitstekend.

Ontbijtservice en pizza’s

In samenwerking met De Ontbijtkeuken biedt de camping ontbijtjes aan. Gasten kunnen deze online bestellen en de overheerlijke ontbijtjes worden dan de volgende ochtend op de camping bezorgd. Elke zaterdag worden er verse pizza’s gebakken door de PizzaMobiel.

Meer informatie

Benieuwd naar de tarieven en actuele updates rondom Stadscamping Tilburg? Check dan vooral de website.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 23:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 23:00
 • Woensdag :
  08:00 - 23:00
 • Donderdag :
  08:00 - 23:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 23:00
 • Zaterdag :
  08:00 - 23:00
 • Zondag :
  08:00 - 23:00