Stichting ADHD

208043_Stichtingadhd_logo_111011.jpg
Informatie
Adres:5045TE, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Stichting ADHD

Stichting ADHD zet zich in voor kinderen en jong-volwassenen met ADHD en aanverwante stoornissen. Dit doen we door het geven van advies en voorlichting aan de directe omgeving van deze kinderen en jong volwassenen. Denk hierbij aan (met name reguliere) scholen, sportclubs etc.

Naast het geven van voorlichting wil de stichting ook dienen als vraagbaak en steunpunt voor iedereen die behoefte heeft aan informatie of die even zijn of haar hart wil luchten.

Om al deze activiteiten te kunnen uitvoeren is budget nodig. Dit willen wij op een manier genereren die voor iedereen leuk is. Daarom organiseren wij op 28 oktober a.s. een benefietconcert in het centrum van Tilburg. Iedereen is van harte welkom om dit geweldige feest met ons te komen vieren bij Cafe Karel op de Heuvel in Tilburg. Je bent welkom van 14.00 tot 19.00 uur en kunt optredens verwachten van onder andere Rob van Daal, David Emerald Swingtette en Mike Lorentz.

Voor meer informatie over de stichting en andere artiesten die je live kunt komen meemaken, kun je terecht op de website www.stichtingadhd.nl .

Ambassadeur Stichting ADHD

Wij zijn heel erg blij dat we jullie kunnen melden dat we vanaf vandaag een ambassadeur hebben voor Stichting ADHD. Deze rol wordt vol enthousiasme vervuld door niemand minder dan Rob van Daal!

Sportdag

Heb je zin om mee te doen aan onze jaarlijkse sportdag? Meld je dan nu aan tijdens de voorinschrijving. Dit kun je doen door een mail te sturen met daarin je naam, leeftijd, adres, postcode en woonplaats naar ons mailadres info@stichtingadhd.nl  Je wordt na aanmelding tevens lid van onze stichting. Het is van belang dat je even aangeeft of je als deelnemer inschrijft of als vrijwilliger/begeleider.

De eerste sportdag gaat plaatsvinden bij Willem II op 2 juni 2012 en je kunt er voor een eenmalige bijdrage van minimaal 5,00 euro aan deelnemen. De dag is geheel verzorgd zodat je tijdens de lunch lekkere broodjes kunt eten en iets te drinken erbij kunt nemen.

Als je mee wilt doen, meld je dan snel aan, want de plaatsen voor deelname zijn beperkt!

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Hoofdsponsor van deze dag is Willem II.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten