Stichting Beeldende Kunst Tilburg

stichtingbeeldendekunsttilburg_logo_221208.gif
Informatie
Adres:5038BH, Tilburg
Geopend vanaf 12:00

Nieuws van Stichting Beeldende Kunst Tilburg

Over Stichting Beeldende Kunst Tilburg

SBK, Stichting Beeldende Kunst, is met haar omvangrijke collectie de grootste kunstuitleen van Nederland. U kunt als particulier, bedrijf of instelling een keuze maken uit gevarieerde collectie die onder andere grafiek, schilderijen, fotografie en beelden omvat.
De kunstwerken behoren tot verschillende stromingen binnen de hedendaagse beeldende kunst.

SBK kunstuitleen hanteert tarieven die het mogelijk maken kunstwerken “op maat” te lenen. SBK ken geen maximale leenperiode. U leent dus voor onbepaalde tijd, vanaf € 5 per maand.

U vindt ons niet alleen in de Willem II straat 56 te Tilburg, maar ook in Breda, Helmond, Oosterhout, Almere Haven en op 5 locaties in Amsterdam.

In alle SBK vestigingen zijn maandelijks wisselende exposities te zien. In een speciaal daarvoor ingericht deel van onze kunstuitleen geven wij exclusieve aandacht aan de kunstwerken en de kunstenaar. Bezoek onze website voor een overzicht van de SBK exposities en bekijk ook eens de virtuele kunstuitleen met een steeds wisselend aanbod van te reserveren kunstwerken. Meldt u aan voor de E-mail nieuwsbrief: SBK kunstmagazine. Zo bent u altijd op de hoogte van onze exposities en andere activiteiten!

In januari 2005 introduceerden wij het 100% spaartarief: uw abonnementsgeld wordt geheel op uw collectietegoed bijgeschreven. Met het door u opgebouwde collectietegoed kunt u kunstwerken uit onze collectie verwerven.

SBK kunstbon: al vanaf € 30 kunt u iemand verrassen met een feestelijk verpakte kunstbon van SBK Kunstuitleen. De Kunstbon is te gebruiken als betaling voor een aankoop of abonnement. U kunt zo’n feestelijke Kunstbon natuurlijk ook zelf cadeau vragen…

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  12:00 - 17:00
 • Woensdag :
  12:00 - 17:00
 • Donderdag :
  12:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  12:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten