Stichting Winkellinten Korvel-Besterd

logo-linten-korvelbesterd-OPEN-400x250-1.jpg
Informatie
Adres:Tilburg
Per winkel verschillend
Over Stichting Winkellinten Korvel-Besterd

Tilburgse Linten is een samenwerkingsverband tussen alle ondernemers gevestigd aan het Korvellint (Korvelseweg, Korvelplein, Sint Annaplein, Lieve Vrouweplein, Zomerstraat en Laarstraat) en die aan het Besterdlint (Besterdring, Besterdplein, Molenbochtstraat, NS-plein).

De Stichting

De Stichting voert het meerjarenplan 2018-2022 uit. Dit meerjarenplan is tot stand gekomen onder regie van de ondernemersverenigingen Korvel en Besterd. Jan Aartsen is voorzitter van de Stichting, Frank Jacobs (Van Boekel Accountants) is penningmeester. Secretaris is Henk de Graaf.

Besterd

Een goed bereikbaar, veelzijdig winkelgebied, waar je aan de klink van de deur kunt parkeren bij een van de meer dan honderd zaken. Een winkelcentrum met een open dak, een straat, een plein, een lint, een toegangsweg: een winkelgebied waar sinds jaar en dag bedrijvigheid heerst, waar winkeliers uit passie het beste aanbieden wat in hun mogelijkheden ligt.

De Besterd is een verzameling laagdrempelige speciaalzaken, waar iedere klant volop aandacht krijgt. Geen poespas, geen eendagsvliegen. Vertrouwdheid, rust, eerlijkheid, daar gaat het om. Vakmanschap, meesterschap, aandachtschap. Ook al ben je er nog nooit geweest, je voelt je er onmiddellijk thuis. D’n Besterd is een grote familie, waar iedereen welkom is. Winkels zijn broers en zussen die graag naar elkaar verwijzen.

Korvel

Op Korvel zie, beleef en proef je de hele wereld. Korvel is de kleurrijke toegangspoort van Tilburg, levendig en groen. Winkeliers, ondernemers, huishoudens, ouderen, jongeren, armeren, rijkeren uit de hele wereld zijn op Korvel neergestreken en vieren op alle mogelijke manieren het kleurrijke feest van de diversiteit. Samen op Korvel.

Op Korvel weet je: hier is de stad, dit is de wereld. Geen bekrompen vooroordelen, hier is iedereen welkom, hier voelt iedereen zich thuis. Vroeger marcheerden hier Napoleons soldaten, vroeger wandelden hier Vincent van Gogh en zijn vrienden, vroeger waren hier textielateliers, rookten hier de schoorstenen van kleine fabriekjes en liepen hier minderbroeders op hun blote voeten, prevelend denkend aan het hogere. En nu? Nu is die levendige, wereldse, kom-maar, doe-maar, probeer-meer sfeer nog steeds zichtbaar. Hier klopt het hart, hier voel je de emotie.

Openingstijden

De meeste winkels op de winkellinten Korvel en Besterd zijn volgens normale openingstijden geopend. Uiteraard zien zij jullie graag langskomen, maar dat is in de huidige situatie niet voor iedereen mogelijk. Om deze reden hebben ze een overzicht gemaakt met de winkels waar je online een bestelling kan plaatsen en thuis kan laten bezorgen. Heb je nog vragen over het online bestellen? Neem dan contact op met de desbetreffende winkel, zij helpen je graag verder!

Openingstijden
 • Maandag :
  Per winkel verschillend
 • Dinsdag :
  Per winkel verschillend
 • Woensdag :
  Per winkel verschillend
 • Donderdag :
  Per winkel verschillend
 • Vrijdag :
  Per winkel verschillend
 • Zaterdag :
  Per winkel verschillend
 • Zondag :
  Per winkel verschillend