Stijlmeubelen Boeren

stijlmeubelenboerenhasseltstraat_logo_181208.gif
Informatie
Adres:5046LR, Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
Over Stijlmeubelen Boeren

Al ruim 75 jaar is Boeren Hasseltstraat Stijlmeubelen gevestigd op het adres: Hasseltstraat 242 te Tilburg. Hier verkopen wij exclusieve meubelen van diverse gerenommeerde merken om een eigen sfeer in de woning te creëren. Ook op het gebied van verlichting en accessoires kunnen wij u een mooie collectie bieden. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen meubelmakerij zodat u uw eigen idee of zelfgemaakt ontwerp ook door ons kunt laten realiseren.

Last but not least: een fraaie en comfortabele collectie seniorenfauteuils sieren onze toonzaal op; u gaat er in zitten en wilt niet meer weg!

Kom gerust eens bij ons kijken in de showroom en laat u onder het genot van een kopje koffie inspireren.

Leo en Corina

Eigen meubelmakerij voor maatwerk

Uw bent al tijden op zoek naar een bepaald design, maar kunt het niet vinden, u heeft een beeld in uw hoofd van hoe u uw meubel zou willen hebben maar u kunt het niet vinden? Wij werken samen met u uw idee uit, en vervaardigen uw meubel op maat in onze meubelmakerij, onze vakmensen beschikken over kennis, ervaring en creativiteit, dus uw opdracht is in goede handen.

Gerenommeerde kwaliteitsmerken Wij verkopen exclusieve meubelen, accessoires en lampen van diversen gerenommeerde merken. Enkele van deze merken vermelden wij hier voor u: Berendsen, DeKoninck, Vidato, 3B, Lotus Meubelmakerij, Mol, Schuitema, RAC, Raanhuis, Kessels, Baan, Van Hoof Meubelen, Bannink, Lumière.

Webshop

Meubelverzorgingsproducten Showroom opruimingen modellen

Showroom

Wilt u op uw gemak de diversen meubelen, accessoires en de stijlvolle lampen bekijken, kom dan eens langs in de showroom. Wij hebben een kleine selectie uit ons totale assortiment op een professionele wijze geëtaleerd, zodat u een goede indruk krijgt van de mogelijkheden en van de kwaliteit. Ook kunnen wij u natuurlijk voorzien van deskundig advies. Indien u in onze showroom overtuigd bent van onze producten en u besluit tot koop, dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice. Op al onze producten zit natuurlijk volledige garantie zodat u zeker bent van uw goede keuze. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij kwaliteit, service en deskundigheid hoog in het vaandel hebben. Wij hopen u ook te mogen begroeten als klant.

Historie

Boeren Meubelen is een bedrijf met een lange historie. Op onze website kunt u hier meer informatie over vinden. Evenals een kleine selectie uit ons totale assortiment dat we op een professionele wijze hebben geëtaleerd. Deskundig advies is bij ons even vanzelfsprekend als de kwaliteitsmeubelen die we verkopen. Op al onze producten zit natuurlijk volledige garantie zodat u zeker bent van uw goede keuze. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij kwaliteit, service en deskundigheid hoog in het vaandel hebben.

Wij hopen u ook te mogen begroeten als klant.

Koopzondag: Iedere eerste zondag van de maanden september t/m april. Open vanaf 12.00

Koopavond: op afspraak

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten