StockWise Self Storage

stockwiseselfstoragetilburg_logo_221208.gif
Informatie
Adres:5015BC, Tilburg
Geopend vanaf 09:00
Over StockWise Self Storage

StockWise Self Storage Tilburg, verhuurt voor tijdelijk of permanent gebruik goed beveiligde persoonlijke opslagunits aan particulieren, bedrijven en non-profit instellingen. Denk aan tijdelijke ruimte voor een inboedel tijdens de verbouwing of verhuizing, verplaatsing voorraad i.v.m. uitbreiding winkelruimte, tijdelijke opslag van de skibox, tuinmeubilair of de stalling van de motor.

Er is een ruime keuze in units met diverse volumes voor efficiënt ruimtegebruik zodat u nooit teveel huurt. Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor minimaal 1 maand en wordt telkens met een periode van een maand of week verlengd afhankelijk van de wens van de klant. De huurder kan tijdens de huurperiode wisselen van opslagunit, van klein naar groot of omgekeerd. Opzegging van de huur geschiedt 2 weken voorafgaand aan de laatste huurdatum. Na beëindiging van de huur wordt de opslagunit weer leeg en schoon opgeleverd.

De huurder heeft 7 dagen per week van 6.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond toegang tot zijn opslagunit. Met de auto kan men de beveiligde en verlichtte hal binnenrijden om altijd droog te kunnen laden en lossen. Een groot aantal units is zelfs direct met de auto te bereiken. Voor de opslagunits op de verdieping is een lift aanwezig waarmee de goederen naar boven gebracht worden. Voor het transport van de goederen vanaf de auto naar de unit zijn transportkarren beschikbaar. Huurders kunnen gratis gebruik maken van een aanhangwagen voor het overbrengen van de goederen naar StockWise. Hulpmiddelen voor verhuizing als dozen, plakband, luchtkussenfolie enz. zijn verkrijgbaar in de shop op de 1e verdieping van het kantoor aan de Kapitein Rondairestraat 3-1 op industrieterrein Loven (parallel aan de Jules Verneweg)

StockWise Self Storage Tilburg, een frisse kijk op efficiënt ruimtegebruik!

Voor meer informatie, bel ons of bezoek onze website: www.stockwise.nl

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:00 - 16:00
 • Zondag :
  Gesloten