Studio B

studio-b.jpg
Informatie
Adres:5051CL, Goirle
Geen openingstijden beschikbaar
Over Studio B

Studio B, lekker dansen in Goirle

Brian Vangangelt volgde het voorbeeld van zijn ouders, Berry & Alexia, en startte in 2014 met zijn eigen dansschool in Goirle. Door de jaren heen heeft Brian op diverse dansscholen lesgegeven aan jongeren van 5 tot en met 25 jaar en het is natuurlijk extra tof om dit nu binnen Studio B helemaal zelf te verzorgen. Samen met danslerares Inge verzorgt hij wekelijks de danslessen: kidswing, showdance, stijldansen en streetdance. Allemaal populaire dansen op coole muziek, die door Brian en Inge zelf worden samengesteld.

Studio b

Aan Kidswing kunnen kinderen al vanaf 5 jaar deelnemen. Ze leren dan lekker dansen en meezingen met de muziek. Bij Showdance en Streetdance worden er diverse dansstijlen gecombineerd waarna er uiteindelijk een gezamenlijke show wordt opgevoerd. Deze twee dansvormen zijn dan ook perfect geschikt voor jongeren die houden van lekker los dansen. Stijldansen is gericht op de doelgroep 18+. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden van danslessen in Goirle of meld je online aan!

Online inschrijven is mogelijk!

De website van Studio B is recent volledig gemoderniseerd. Een kijkje nemen in de fotogalerij, een volledig overzicht van de actuele lestijden en het online inschrijven behoort vanaf nu tot de standaard mogelijkheden. Wacht dus niet langer, neem een kijkje, en schrijf je in zodat ook jij binnenkort lekker kunt dansen in Goirle! Meer informatie vind je op de website van Studio B.

Studio b

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten