Swaans Communicatie

1106_swaanscommunicatie_logo_011209.jpg
Informatie
Adres:5042XC, Tilburg
Gesloten

Nieuws van Swaans Communicatie

Over Swaans Communicatie

Swaans Communicatie houdt zich bezig met het bedenken en realiseren van onderscheidende communicatie. In een hecht team zetten we vragen om in concrete antwoorden.

Duurzaam samenwerken
We hebben oprechte interesse in alles en iedereen. Hierdoor werken we langdurig en prettig samen met partners en opdrachtgevers. Dat komt zeker ook door onze overtuiging dat communicatie teamwork is. Daarnaast doen we niet alleen wat ons gevraagd wordt. We zetten graag een stap extra.

Werkwijze
Creativiteit, kennis en doorzettingsvermogen spelen bij elke opdracht een rol. We pakken zaken altijd praktisch en duidelijk aan. Ook zijn we kritisch en stellen we continu vragen. Want hoe goed een idee ook is, we blijven zoeken naar verbetering. Communiceren is immers mensenwerk.

Teksten en PR
Door een boodschap treffend op papier of beeldscherm te zetten, kun je anderen informeren, overtuigen of in beweging brengen.

Sprekende teksten
Schrijven zit ons in het bloed. Met de flinke dosis verbeeldingskracht, uitgebreide taalkennis en praktische creativiteit ontstaan effectieve geschreven boodschappen. Van reclame- of advertentieteksten tot informerende teksten, (bedrijfs)journalistieke teksten. We verdiepen ons in het medium, de lezer en de afzender: het eindresultaat is een tekst die spreekt.

Public relations
Wil je graag dat jouw nieuws de media bereikt? We schrijven en versturen persberichten, onderhouden contacten met de media of stellen een persmap samen. Zo wordt er zeker over je gepraat.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van tekst- en PR-vraagstukken uit onze dagelijkse praktijk.

Ontwerp
In onze wereld laten we ons leiden door beelden. Een goed ontwerp, digitaal of op papier, blijft hangen. De kunst is om de juiste mix te maken tussen tekst, beeld en grafisch ontwerp.

Veelzijdig
Wij helpen je graag bij het ontwerpen van verschillende soorten communicatieuitingen. Digitaal of op papier. Eenvoudig of complex. We zorgen ook voor fotografie en drukwerk van de beste kwaliteit. Voor dit alles hebben we de beste partners.

Vanzelfsprekende samenhang
Omdat we kennis over alle disciplines hebben, weet je zeker dat je een antwoord krijgt dat klopt. Geen losse elementen die toevallig samenkomen, maar een ontwerp dat staat als een huis.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van ontwerpen uit onze dagelijke praktijk.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:00
 • Woensdag :
  09:00 - 17:00
 • Donderdag :
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten