T DRINKS

tdrinks_logo_22122008.gif
Informatie
Adres:Heuvelring 145
Vandaag geopend tot 18:00
Over T DRINKS

T DRINKS heeft een gigantisch assortiment met honderden bieren, whisky en heel veel goede wijnen. Daarnaast hebben ze een superfijne service.

Welkom bij T DRINKS

T DRINKS is allesbehalve een gewone slijterij. Ze richten zich op de liefhebber van lekkere wijnen, whiskyfijnproevers en bierliefhebbers. Dat doen ze door het aanbieden van een uitgebreid assortiment. Ze richten zich enkel op kwaliteit, voor een betaalbare prijs. Of het nu om whisky gaat, wijn of bier; genieten is het sleutelwoord bij T DRINKS.

Tilburgse geschenken en meer

Het Tilburgse T-beeldmerk zit niet voor niets in de naam van de winkel: Ze hebben het grootste assortiment Tilburgse dranken in de regio. Naast het alom bekende Schrobbèler en La Trappe, hebben ze nog meer drankpareltjes. Zo hebben ze ook Tilburgs Trots likeur, Tilburgs Praotwaoterbier, de HullieGullie Likeur, Tilburgs Knipoogkse  en Tilburgs Stadsbier in het assortiment. Stuk voor stuk leuke geschenken om weg te geven.

Whisky

Naast het ruime assortiment Tilburgse dranken richten ze zich daarbij in het bijzonder op whiskyliefhebbers. Ware kenners kunnen hun hart ophalen bij T DRINKS, dat met ruim 500 soorten whisky’s het grootste assortiment heeft uit de regio. Ook kun je lid worden van de WhiskyClub Brabant, waarmee je profiteert van kortingen, proeverijen en leuke acties.

Speciaalbier

Ze hebben daarnaast ook nog eens het grootste assortiment speciaalbier van de regio, met honderden soorten in het assortiment: van Belgisch en Nederlands tot Amerikaans, Schots en Engels, Duits en nog veel meer. Om de bierliefhebbers nog meer te plezieren organiseren ze jaarlijks het Tilburgs Bierfestival in Tilburg, waar brouwers uit binnen- en buitenland hun nieuwe bieren komen laten proeven.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  vaste koopzondag op laatste zondag van de maand