Taal 4U Taalcursussen en Taaltrainingen

taal-4u-logo1.jpg
Informatie
Adres:4942VK, Raamsdonkveer
Geen openingstijden beschikbaar

Nieuws van Taal 4U Taalcursussen en Taaltrainingen

Over Taal 4U Taalcursussen en Taaltrainingen
Bij Taal 4U geloven ze dat als je “je woordje” spreekt je wereld aanzienlijk groter wordt: je kunt beter en effectiever zaken doen,  je droombaan krijgen, een opleiding volgen, naar het buitenland verhuizen, je vakantie krijgt een nieuwe dimensie, en zo veel meer.

Het ontstaan van Taal 4U

Taal 4u werd in 1991 door Margarida Vermaat-Barbosa opgericht. Zij is afgestudeerd in Germaanse Letterkunde (Engels, Duits en Nederlands) aan de Universiteit van Porto (Portugal) in 1984. In datzelfde jaar is zij naar Nederland verhuisd om samen met haar Nederlandse man een toekomst op te bouwen. Eerst heeft zij in het reguliere onderwijs gewerkt, maar algauw vond zij het volwasseneonderwijs interessanter en daarom begon ze op free-lance basis voor allerlei grote taalinstituten te werken. Dit hield ze al snel voor gezien en ze besloot haar onderwijsfilosofie verder uit te breiden. Dit kon alleen vertaald worden op een zelfstandige manier. Zo is Taal 4U geboren.

Het werkmotto bij Taal 4U is dan ook als volgt: persoonlijke aandacht toegespitst op de taalbehoefte van de cursist om tastbare resultaten te behalen!

taal 4u
Afsluiting cursus Portugees 2015 half gevorderden

Cursussen

Taal 4U Taaltrainingen organiseert tegenwoordig groepscursussen in Breda, Den Bosch en Tilburg en verzorgt taaltrainingen op maat voor zowel particulieren als voor bedrijven in West-Brabant. Voor bedrijven organiseren zij daarnaast Zakelijke Groepstrainingen in Breda en Den Bosch.

Centraal in de cursussen staat de kwaliteit en de persoonlijke aandacht; onmisbare ingrediënten voor het gemotiveerd leren. Uw docent(e) zal u, als een ware coach, de weg wijzen door de taalvaardigheden heen: van spreken en luisteren tot het schrijven aan toe. De meeste docenten zijn ook nog “native-speakers” en daarom zijn zij in staat hun cultuur over te brengen wat zeker voor een extra dimensie zorgt!

Kies je voor een groepscursus dan wordt deze uitsluitend in klein groepsverband gegeven zodat je op een zeer efficiënte en prettige manier leert. Kies je voor een privétraining, dan zal de aanpak volledig volgens jouw wensen en beschikbaarheid zijn, zodat je jouw doelstelling werkelijk bereikt. Dus geen onaangename verrassingen achteraf!

Taal 4U in Tilburg

De Taal 4U cursussen in Tilburg worden gegeven in het gebouw van gemeenschapshuis de Baselaer op de Hoefstraat 175. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Taal 4U.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten