Tapas & Grill Restaurante Duende

Logo-Duende.jpg
Informatie
Adres:5126AW, Gilze
Geopend vanaf 12:00
Over Tapas & Grill Restaurante Duende

Tapas & Grill Restaurante Duende is een Spaans restaurant met een mooie uitgebreide grote menukaart. Op deze menukaart vindt u verschillende specialiteiten uit de Spaanse keuken. Denk hierbij aan brood, worsten, kaas, ham, vis, vlees, vegetarisch, glutenvrij, dessert, paella noem het maar op of het staat op de kaart. 

Natuurlijk kan dit begeleid worden met heerlijke huisgemaakte sangria of kunt u een keus maken uit de ruime wijnkaart met de pareltjes uit de Spaanse wijngebieden en desgewenst kan gastheer Sam van Paassen of Joyce Oprins een passend advies geven of kun je gebruik maken van een wijn arrangement voor het gezelschap.

foto duende

Catering

Naast een avondje Tapas eten kun je als je een keer geen zin heeft om te koken ook gebruik maken van de service Tapas voor thuis. Ze hebben voor de gasten twee heerlijke menu`s samengesteld waar ze uit je kunt kiezen en eventueel met verschillende Spaanse gerechten uit kunnen breiden. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om onze heerlijke huisgemaakte sangria`s of Spaanse bieren, frisdranken erbij te bestellen om het avondje Tapas voor thuis af te maken. Tapasbar Duende kan met trots een eigen barbecuelijn presenteren hierin is alles huisgemaakt en wordt per bestelling alles bereid. Zo hebben ze verschillende barbecuepakketten samengesteld en bieden ze daarnaast ook de service aan om deze vanaf 10 personen zelf samen te stellen uit ook weer zeer brede assortiment van vlees, vis, groenten, vegetarisch, Clare Valley rund, Iberico varken, gamba`s, mosselen, verschillende Pincho`s, en dit alles aangevuld met heerlijke salades, sausjes, brood of heerlijke desserts.

Grote gezelschappen.

Ook voor grotere gezelschappen biedt Tapas & Grill Restaurante Duende verschillende mogelijkheden aan. Wat dacht je van naast Tapas eten een Spaanse barbecue van de Churrasco grill. Dit kan vanaf 50 personen en dit alles is mogelijk in combinatie met een workshop of gezellig of op een mooie zonnige dag met solex rijden. Alles is op een steenworp afstand van Tilburg en Breda in het altijd gezellig Gilze en Rijen bij Tapasbar/Spaans restaurant Duende. Parkeren is hier gratis en recht voor de deur. Zomers kunt u heerlijk op het zonnige terras genieten van onze keuken en service.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  12:00 - 20:00
 • Donderdag :
  12:00 - 20:00
 • Vrijdag :
  12:00 - 21:00
 • Zaterdag :
  12:00 - 21:00
 • Zondag :
  12:00 - 20:00