Target Hospitality

logo-kwt-bewerkt.jpg
Informatie
Adres:5026 SB, Tilburg
Altijd geopend
Over Target Hospitality

Target Hospitality is hét full service hospitalitybureau van Brabant! Gastvrijheid in zit hun bloed. Petra en Kitty staan al 12 jaar schouder aan schouder bij Target aan het roer, met om zich heen alleen maar professionals die voor jou klaar staan. Ze combineren Brabantse nuchterheid met een gezonde dosis boerenverstand. Ook streven ze ernaar om de allerbeste service te leveren. 

Waar ze goed in zijn

Receptiemedewerkers

Goede receptiemedewerkers zijn goud waard toch? Zeker in deze tijden. Nou, zij hebben ze! In alle soorten en maten. Ze telefoneren, ontvangen, verwelkomen, registreren, placeren en informeren. Bovenal zijn ze een baken van rust en een fantastisch visitekaartje voor jouw ontvangstruimte.

Zij stellen het juiste team voor je samen, vullen en bewaken de planning, zorgen voor vervanging bij uitval en coördineren het gehele traject. Kortom, ben je op zoek naar volledige ontzorging voor je receptie? Stop dan met zoeken. Als jullie de werkplek regelen, dan regelen zij de rest. Top toch?

Bezoekersregistratie & ticketcontrole

Voor elk evenement, hoe groot of klein ook, is de fase waarin bezoekers arriveren en geregistreerd worden cruciaal. Dat weet Target als geen ander. Het registratieteam is expert in het soepel, vriendelijk en efficiënt laten verlopen van ticketcontrole en bezoekersregistratie.

Gastenontvangst

Niets zo vervelend om als gast ergens binnen te stappen en je gedesoriënteerd en verloren te voelen. Waar laat ik mijn jas? Waar kan ik een kopje koffie krijgen? Wat is ook alweer het programma van vandaag? De mensen van Target zorgen voor een warm onthaal, stellen gasten meteen op hun gemak en maken hen wegwijs op welke locatie dan ook. Gastvrijheid ten top.

Garderobemanagement

Ze zeggen dat het managen van een garderobe een vak apart is. Als begin- of eindpunt van de hospitalitycyclus wil je zeker weten dat de zaken op orde zijn bij een garderobe. Geen lange wachtrijen, chagrijnige gezichten of verloren jassen. De mensen van Target werken met een glimlach en volgen een waterdicht systeem. Da’s hun pakkie an.

Standbemanning

Als je op een drukke beurs staat, dan moet je stand er natuurlijk uitspatten door al die massa heen. Vind je het lastig om dit aan te pakken of kom je simpelweg handen te kort? Ben je op zoek naar iemand die bezoekers triggert om koffie te drinken bij jouw stand, evaluaties bij prospects afneemt, gegevens registreert of productdemonstraties uitvoert? Target helpt je verder!

VIP begeleiding

Heb jij een wereldster of bekende Nederlander in huis? En wil je dat hij of zij nét even een andere behandeling krijgt? Target zorgt voor een passend ontvangst en begeleiding naar de kleedkamer en gaat discreet om met persoonlijke wensen en informatie.

Promotiewerkzaamheden

Heb je een nieuw product dat je wil promoten en heb je wat knappe koppen nodig? Dan heeft target voor jou promotors die er niet alleen goed en verzorgd uitzien maar die ook uit het juiste hout gesneden zijn. Met het nodige enthousiasme natuurlijk!

Andere mogelijkheden

Heb je een ander idee waar je mensen voor nodig hebt? Stuur Target gerust een mail met je plan of geef ze een belletje. Ze staan klaar voor nieuwe uitdagingen! Een hostess nodig voor anderhalf uur ondersteuning bij de registratiebalie? Kan! Het volledig ontzorgen van de hospitality op een meerdaags internationaal congres, van draaiboek tot aansturing op locatie? Kan ook! Oh ja, en voor alles wat daartussen zit kan je ook bij ze terecht.

Openingstijden
 • Maandag :
  Altijd geopend
 • Dinsdag :
  Altijd geopend
 • Woensdag :
  Altijd geopend
 • Donderdag :
  Altijd geopend
 • Vrijdag :
  Altijd geopend
 • Zaterdag :
  Altijd geopend
 • Zondag :
  Altijd geopend