Textielstad

Logotextielstad_DEF.png
Informatie
Adres:5046 AA, Tilburg
Vandaag geopend tot 17:00
Over Textielstad

Textielstad is een Brabants familiebedrijf, gevestigd in Tilburg en opgericht in 1930. Wat is begonnen als kleine stoffenwinkel, is nu de grootste leverancier in Nederland. De webwinkel is zelfs de grootste van de Benelux. Uniek aan de organisatie is het brede assortiment en de snelle levering. De organisatie is sterk groeiend en heeft de ambitie om de grootste van Europa te worden, inmiddels is de winkel dan ook ruim 2000 vierkante meter groot. Textielstad wil je inspireren en helpen met verbinding, smaak en lef om een nieuwe, persoonlijke look te creëren. Een kleine toevoeging van een accessoire of accent kan al een heel verschil maken. Dat is de kracht van Textielstad. Neem de tijd en laat je verrassen bij dé stoffenwinkel van deze tijd. “Samen maken we iets moois”, is dan ook het motto.

Textielstad

Textielstad is inmiddels 90 jaar jong en vol ambitieuze plannen voor de toekomst. Met het creatieve team collega’s gaan ze nog veel leuke en mooie dingen doen. Textielstad wil uitgroeien tot het centrum van de textielindustrie. Textielstad is meer dan een leverancier van stoffen en fournituren maar denkt mee, altijd op zoek naar de juiste en meest innovatieve materialen. Je kunt dan ook bij ze terecht voor patronen, boeken, paspoppen, machines en nog veel meer. De kernwaarden willen ze dan ook graag met je delen.

Kernwaarden Textielstad

Inspireren

Textielstad wil niet alleen jou, maar ook elkaar inspireren. Ze geloven heilig dat ze alleen verder kunnen als ze openstaan voor inspiratie.

Niets moet, alles mag

Bij Textielstad zijn álle vormen van creativiteit mogelijk en welkom. Je kunt het zo gek niet bedenken of Textielstad heeft het in het assortiment. Mis je wat in het assortiment? Dan gaat Textielstad voor jou op zoek. Want alles mag!

Blijven verrassen

Verrassingen zijn altijd leuk. Daarom streeft Textielstad ernaar om niet alleen jou, maar ook elkaar te blijven verrassen. Ze zijn kritisch hunzelf en het bedrijf, staan open voor nieuwe ideeën en doen om de zoveel tijd leuke dingen, gewoon om elkaar te verrassen.

Vertrouwen

Wat Textielstad betreft, is vertrouwen de basis voor alles. Daarom besteden ze veel aandacht aan deze kernwaarde.

Openingstijden
 • Maandag :
  13:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  10:00 - 18:00
 • Woensdag :
  10:00 - 18:00
 • Donderdag :
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  gesloten