TGC Trading

tgc-trading.jpg
Informatie
Adres:5042 WH, Tilburg
Geopend vanaf 09:00
Over TGC Trading

TGC Trading is een groothandel, importeur en exporteur in tabak, rokersbenodigdheden en trend- en lifestyleproducten. In Nederland zijn ze tevens dé specialist en groothandel op het gebied van e-sigaretten, e-liquids en elektronisch roken. In totaal bieden ze ruim 12.000 artikelen aan, waarvan 3.000 artikelen die je kunt gebruiken om het elektronisch roken in je zaak tot een grote margemaker te maken.

Aangezien je als specialist in de detailhandel de beste producten tegen de beste marges wilt en ge klanten goede service wilt bieden, zorgen wij voor ge als specialist in de groothandel voor een volledig assortiment, gedegen advies, correcte prijzen en uitstekende service. Ons bedrijf is gevestigd in Tilburg, waar een team van 30 mensen dagelijks met veel enthousiasme en inzet aan alle klantwensen en -behoeften werkt.

Bestelgemak is belangrijk!

Je kunt je bestelling bij hun natuurlijk altijd per telefoon, e-mail of fax doorgeven, maar het is nog veel gemakkelijker om online te bestellen via de vernieuwde website. Wanneer je je als klant registreert, wordt ge account aangemaakt en ontvang je een unieke inlogcode. Met je account kun je inloggen en heb je de mogelijkheid om altijd te bestellen waar en wanneer het jou uitkomt. Na het plaatsen van je online-order ontvang je de orderbevestiging per e-mail.

Persoonlijke vertegenwoordiging en service

Met zeven vertegenwoordigers in de buitendienst bieden ze je een persoonlijke service en advies op maat. Iedere vertegenwoordiger heeft zijn eigen rayon en komt graag bij je op bezoek om je te informeren over hun uitgebreide assortiment en alle overige mogelijkheden die ze je als groothandel kunnen bieden. Wil je een afspraak maken met één van de vertegenwoordigers, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is op werkdagen telefonisch te bereiken van 9:00 tot 18:00 uur via Tel: 013 – 57 22 959. Uiteraard kun je ze altijd per e-mail bereiken via e-mailadres: info@tgctrading.com, doorgaans heb je binnen 24 uur een reactie.

Je bent uiteraard te allen tijde van harte welkom om de prachtige showroom te bezoeken. En zoals ze hier in Brabant zeggen: de koffie staat klaar!

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  gesloten
 • Zondag :
  gesloten