logo

The Gaming Factory

logo-bewerkt-gaming.jpg
Informatie
Adres:Ringbaan oost 98
Geopend vanaf 13:00
Over The Gaming Factory

Ben jij een liefhebber van spelletjes gamen, bordspellen, pinballen en nog veel meer? Neem dan is een kijkje bij The Gaming Factory! Gelegen in het mooie Tilburg aan de Ringbaan Oost 98. Onbeperkt spelletjes spelen voor twee uur! Wie wilt dat nou niet?

Wat is er te doen?

Als je de 1500 m2 gamehal binnen loopt geloof je je ogen niet. Een walhalla voor de game liefhebber en volop vermaak voor jong en oud. Zoveel verschillende spelletjes in alle soorten en maten. Wist je dat er meer dan 100 activiteiten zijn? Heb je zin om gewoon even te spelen op de PlayStation? Dat kan! Voor €5,- euro borg kan je een controller aan de balie halen. Als je hem achteraf weer terug geeft, krijg je natuurlijk je €5,- euro terug. De rest van de spellen kan je gewoon gebruiken, zonder muntjes of iets. Geweldig toch? Tijdens en na het gamen kan je lekker genieten van een drankje en van een snack!  Je kan ook bordspellen spelen in de lobby en in de binnen factory ( de Grote speelzaal ). hiervoor kan je ook naar de balie toe om voor €5,- euro borg een bordspel te lenen.

Kinderfeestje

Lijkt het jou leuk om een kinderfeestje te vieren bij The Gaming Factory? Dan is dat zeker mogelijk! Een kinderfeestje kan gevierd worden op woensdag en vrijdag! Bij een kinderfeestje zit een portie friet, een snack en een caprisun inbegrepen. En natuurlijk 2 uur lang gamen! De kosten hiervoor zijn €15,- per persoon. Om een kinderfeestje te vieren hanteren zij een minimum van 4 kinderen. Vanaf 6 jaar is het geschikt om daar te komen gamen!

Reserveren

I.v.m. de huidige maatregelen is het verplicht om te reserveren, om teleurstellingen te voorkomen. Hiervoor kunt je online een boeking maken, hier vindt je trouwens ook alle tijdsloten en hoeveel plaatsen er nog vrij zijn. Als je de zaal wilt afhuren dan kan je een mail sturen naar Info@thegamingfactory.nl.

Tickets

Voor de tickets en het reserveren kan je hier terecht. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €7,50 per uur met een minimale afname van 2 uur.

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  13:00 - 23:00
 • Donderdag :
  13:00 - 23:00
 • Vrijdag :
  13:00 - 01:00
 • Zaterdag :
  13:00 - 01:00
 • Zondag :
  12:00 - 22:00