Tida Parket

Tida-Parket-logo.jpg
Informatie
Adres:Ringbaan Zuid 376
Geopend vanaf 11:00
Over Tida Parket

Tida Parket onderscheidt zich als oudste parketbedrijf in Tilburg, door 35 jaar ervaring en authentiek vakmanschap te combineren met de modernste technieken en trends van deze tijd. Hierdoor installeren wij probleemloos uw parket op een (hoofd) vloerverwarmingssysteem of werken wij uw vloer af met hoge witte plinten en architraven.

Tablazz

Daarnaast leveren we het prachtige assortiment buitenparket van Tablazz. Met dit buitenparket is het mogelijk om een terrasvloer te maken met dezelfde sfeer, uitstraling en comfort van een gewone parketvloer. Bezoek onze showroom en laat u inspireren voor binnen én.. buiten.

Perfect parket… voor buiten.

Parketvloeren zijn niet langer exclusief voor het interieur. Tida Parket levert sinds 2006 Tablazz hoogwaardig exterieurparket. Buitenvloeren met dezelfde sfeer, comfort en uitstraling als een (binnen) parketvloer, zonder open kieren! De van nature optimaal geschikte houtsoorten worden verwerkt tot veilig en duurzaam buitenparket.

Dankzij een perfecte pasvorm en een keur aan randafwerking kunnen de delen bovendien ook worden toegepast voor de bekleding van trappen, buitenmeubels, gevels, etc.!

Terrassen, tuinen, gevels, balkons en alle soorten openlucht ruimtes worden getransformeerd in warme, natuurlijke en functionele verblijven.

Tida parket

Natuurlijk ook voor binnen

Ook voor het interieur levert Tablazz een bijzonder assortiment parket voor vloer en wand. Unieke aanvulling dit jaar zijn prachtige parketvloeren van écht oud hout. Deze cradle to cradle collectie bestaat uit een 15-tal unieke varianten recuperatiehout met elk hun eigen verhaal. Hergebruikt hout van bijvoorbeeld oude whiskyvaten of oude vissersboten verwerkt tot een strakke vloer of wand met een ongeëvenaarde authentieke uitstraling.

Breng een bezoek aan onze nieuwe showroom in Tilburg en laat u inspireren voor buiten én binnen. Meer informatie vind je op de website. Je kunt ook direct bestellen via de webshop van Tida Parket.

tida

Openingstijden
 • Maandag :
  11:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 18:00
 • Woensdag :
  09:00 - 18:00
 • Donderdag :
  09:00 - 21:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  Gesloten