Tilburg Hap Stap Festival

hapstaplogo.jpg
Informatie
Adres:Tivolistraat 18
Geen openingstijden beschikbaar
Over Tilburg Hap Stap Festival

Tilburg Hap Stap Festival “Waar je thuis bent als je uit gaat”

Meer dan twintig jaar geleden zijn enkele ondernemers op het idee gekomen om een laagdrempelig festival te organiseren waarbij de restaurants uit de binnenstad zich met hun gerechten konden presenteren aan de inwoners van Tilburg. De doelstelling was om zo meer bekendheid te verwerven bij het Tilburgse publiek. Onder leiding van Peter Manni kreeg het festival gestalte onder de naam Tilburg Hap-Stap Festival.

Eerste jaren

De eerste jaren werd een lint van tenten getrokken die op de Heuvel, het Piusplein en de Paleisring stonden waar deelnemende restaurants zich konden presenteren. In de loop der jaren is dit concept onaangetast gebleven. Mede door de inzet van de deelnemende ondernemers, sponsoren en de vrijwilligers die zich ieder jaar belangeloos inzetten om dit 4 daagse festival tot een succes te maken. Tot voor 8 jaar geleden concentreerde het festival zich nog uitsluitend op de Heuvel om het geheel wat intiemer en gezelliger te maken, totdat zich de mogelijkheid aandiende om te verhuizen naar de prachtige Interpolistuin, naar wat nu blijkt, een gouden vondst.

Tilburg Hap Stap

Vier dagen lang genieten van heerlijke hapjes, lekkere drankjes en verrassend entertainment. En dat op een bijzondere, sfeervolle locatie, hartje stad, namelijk de Interpolistuin. De vele vaste bezoekers weten: het festival is verrassend, laagdrempelig en no nonsens. Tilburg Hap Stap Festival: ‘Waar je thuis bent als je uit gaat’ . Check voor actuele informatie: www.hapstap.nl      

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten