Tilburgse Studenten Wintersport Vereniging DownHill

tilburgsestudentenwintersportverenigingdownhill_logo_181208.gif
Informatie
Adres:5037ET, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Tilburgse Studenten Wintersport Vereniging DownHill

Wat heeft T.S.W.V. DownHill jou te bieden?

Op de eerste plaats een hele berg gezelligheid. T.S.W.V. DownHill is een bonte verzameling van leuke open mensen. Iedereen is welkom! T.S.W.V. DownHill biedt een prima mogelijkheid om naast je studie een hoop interessante mensen te leren kennen (zonder nare verplichtingen)!

T.S.W.V. DownHill gaat een tiental keer per jaar op indoortrip. Dat houdt in dat we met zijn allen een avond gaan indoor-boarden of skieen. Dat is een prima gelegenheid om kennis te maken met de sport en natuurlijk met het DownHill gevoel! Beginners krijgen uiteraard de nodige tips en adviezen, maar gevorderden zijn natuurlijk ook meer dan welkom om hun skills op en buiten de piste, aan iedereen die het maar zien wilt, te showen.

Een keer per jaar wordt er een wintersportreis georganiseerd. Waar de reis dit jaar heen zal gaan is nog niet bekend. Maar zodra jij lid bent van T.S.W.V. DownHill ben jij de eerste die dit natuurlijk te horen krijgt.

Natuurlijk wordt er ook met regelmaat geborreld! Om de week ontmoeten we elkaar bij D’Artagnan, gelegen op de Heuvelring 102. Daar drinken we bieren en wijntjes (of een cola), praten we over wintersport en over de andere mooie dingen van het leven, kijken we Champions’ League voetbal op groot scherm (tot ergernis van de vrouwelijke leden) en zakken we met regelmaat door op het Piusplein. Deze borrels bieden voor eenieder vertier, genot en gezelligheid!

T.S.W.V. DownHill is een jonge vereniging en volop in beweging. Dit betekent voor jou dat er als lid alle ruimte is om, uiteraard samen met het bestuur, de lijnen van T.S.W.V. DownHill uit te zetten. Dus als je het leuk vindt om een keer voor een groep een wintersportreis te organiseren of om bijvoorbeeld een website te onderhouden dan ben je zeker meer dan welkom!

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten