logo

Tiwos Tilburgse Woonstichting

logotiwos.jpg
Informatie
Adres:Stationsstraat 24
Gesloten
Over Tiwos Tilburgse Woonstichting

Tiwos, een echt Tilburgse woningcorporatie.

Tiwos

Tiwos is een wooncorporatie met hart voor mensen. Ze gaan voor Echt Contact, staan naast hun bewoners en partners en maken verschil waar dat nodig is. Zij vragen de medewerkers van Tiwos niet klakkeloos het systeem te volgen, maar alert te zijn als ‘je onderbuik’ het gevoel geeft dat iets niet helemaal klopt. Dat nemen ze serieus en is de basis voor een zorgvuldig afwegingsproces.

Bij Tiwos geven ze hun medewerkers de ruimte om maatwerk te bieden wanneer dat nodig is. Dat is niet makkelijk en niet vrijblijvend. Daarom is de afgelopen jaren de ontwikkeling gericht op persoonlijk leiderschap én verbinding. Persoonlijk leiderschap is nodig voor het maken van keuzes en verbinding is erg belangrijk.

Tiwos kan het niet alleen en doen dit graag samen. Zij willen van meerwaarde zijn voor hun bewoners en hun buurten. Ze werken graag mee aan een fijn thuis in een vitale buurt. Ze doen dat door goed te luisteren, door dichtbij te zijn en elkaar aan te spreken als de situatie daarom vraagt. Zij helpen graag, maar laten verantwoordelijk daar waar die hoort. Dat is zoals ze willen werken bij Tiwos. ‘Binnen’ doen wat je ‘buiten’ wil bereiken. Dat is hoe ze willen werken bij Tiwos; sociaal, dichtbij en gedreven.

Woningen

De 7.500 woningen van Tiwos liggen verspreid in de buurten van Tilburg en Berkel-Enschot. Bij Tiwos werken ruim 90 medewerkers die sociaal, dichtbij en gedreven zijn. Hun partners vinden Tiwos een professionele organisatie waar creativiteit en openheid erg gewaardeerd worden.

Vacatures

Werken bij Tiwos? Dat kan! Op de website van Tiwos staan regelmatig vacatures online. Ook op Tilburg.com kom je de vacatures van Tiwos tegen, dus neem een kijkje of er iets passend voor jou tussen zit.

Openingstijden
 • Maandag :
  09:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  09:00 - 17:00
 • Woensdag :
  09:00 - 17:00
 • Donderdag :
  09:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  09:00 - 12:30
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten