Trouwbus Tilburg

trouwbus-Tilburg.jpg
Informatie
Adres:5049JL, Tilburg
Geen openingstijden beschikbaar
Over Trouwbus Tilburg

Trouwbus Tilburg biedt uniek romantisch vervoer in een hippe retro Volkswagenbus uit 1971 met chauffeuse.

Iedereen kent ze wel, deze busjes uit de jaren zestig en zeventig. Wanneer deze busjes voorbij rijden, kijkt iedereen nog een keer om. Dat wil toch iedereen op hun huwelijksdag!

De bus

Trouwbus interieur
Op Valentijnsdag is Trouwbus Tilburg gekocht door Patricia en een paar weken later heeft ze deze naar Tilburg vervoert om opgeknapt te worden. De ‘buitenkant’ is zo origineel mogelijk  gebleven en de binnenkant’ is op maatgemaakt door Carlo Camperbouw  met een exclusief interieur. Daardoor heeft het busje  7  zitplaatsen inclusief chauffeur.
De bus heeft een stijlvol interieur en is voorzien van een hoekbank. Met dit vervoermiddel genieten jullie van een zeer gezellige reis van en naar het stadhuis en feestlocatie. Voor kinderen is het een groot  feest in de bus. Snoepjes, spekjes en ranja zijn natuurlijk aanwezig voor deze feestrit net zoals mineraalwater, frisdrank, en een flesje Prosecco om te toosten. Zie hiervoor ook het speciale Trouwvervoer arrangement

Patricia Vennix

patricia copy Wat is er nu leuker om een bruidspaar te begeleiden op hun trouwdag met een exclusief klassiek vervoermiddel dat speciaal ontworpen is voor trouwvervoer. De romantische sfeer die door kleine details te veranderen naar wens kan worden aangepast aan de kleuren en ideeën van het bruidspaar. De exclusiviteit van Patricia als privéchauffeuse die ook nog eens zorg draagt voor de kleding van het bruidspaar tijdens het maken van foto’s, het in en uitstappen op locatie en nog veel meer. Door de jaren lange ervaring in de bruidsmode weet ze als geen ander aan de wensen van het bruidspaar te voldoen. Vervoer met een personal Touch.

Galavervoer

gala1 Laat je met je vrienden en/of vriendinnen ( max. 5 personen ) in stijl naar je schoolfeest / eindexamengala brengen. Imponeer je klasgenoten met je arrivé in een klassieke oldtimer uit 1971 met een moderne inrichting. Zie hiervoor het speciale gala arrangement.

Feestvervoer

feestvervoer Feestje vieren?

Verras uw zoon of dochter bij het behalen van zijn/haar diploma met een ”vertrek” in stijl, wij staan na afloop van de diploma-uitreiking klaar met champagne toast voor gediplomeerde… Een jubileum of een communie? Ga in stijl naar de kerk, je feest, diner of je Sweet 16. Huwelijksaanzoek? Of een verrassing dag? Gewoon een keertje in stijl gaan shoppen met vriendinnen, een gezellig ritje door Brabant met een picknick? En zo nog veel meer leuke stapjes.

Contact

Heeft u vragen/wensen of wilt u een afspraak maken om Trouwbus Tilburg en haar chauffeuse te ontmoeten? Neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking.  

Openingstijden
 • Maandag :
  Gesloten
 • Dinsdag :
  Gesloten
 • Woensdag :
  Gesloten
 • Donderdag :
  Gesloten
 • Vrijdag :
  Gesloten
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten