Undici Keukens

Undici-keukens-logo-copy.jpg
Informatie
Adres:5017AN, Tilburg
Vandaag geopend tot 17:00
Over Undici Keukens

Aan de bruisende Piushaven in het prachtige Falcon pand is sinds maart 2015 Undici keukens neergestreken. Als core business richt deze zaak zich op creatieve, betaalbare en maatwerk keukens voor het midden en hoog segment. 

Creatief – maatwerk – betaalbaar

Eigenaar Chris Fokker gelooft in een combinatie tussen horeca en desgin waarbij beleving, en ambacht centraal staan. Door de ruimte te delen met andere onderscheidende ondernemers zijn de kosten laag, de omzet groter en dus de prijzen scherp. De kookstudio “Bollore” zorgt voor de grootste traffic en beleving. Design wordt vertegenwoordigd kleine dependances van ” Benchmark design”, “Oak and Steel” en “Thijs Art”. Het concept Undici Keukens heeft in 2014 de Jost Starterstrofee gewonnen en ook de finale van de Juniorkamer Junior Trofee behaald. Wil je meer weten over Undici Keukens? Bekijk dan ook eens de website van Undici Keukens. undici-keukens

Vergaderen bij Undici aan de Piushaven

Exclusieve ruimte op een inspirerende locatie

Undici keukens is een zaak waar meer gebeurd dan alleen showroom zijn voor de keukens die we verkopen. Op het culinaire gebied worden er wekelijks meerdere kookworkshops gegeven. Maar er zijn meer mogelijkheden om de prachtige ruimtes te ervaren. De herenkamer en de loft zijn uitstekende ruimtes voor een vergadering, presentatie of conferentie. Met een beamer, WIFI, een groot scherm en voldoende ruimte zijn er tal van mogelijkheden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Openingstijden
 • Maandag :
  Op afspraak
 • Dinsdag :
  Op afspraak
 • Woensdag :
  10:00 - 17:00
 • Donderdag :
  10:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  10:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  10:00 - 17:00
 • Zondag :
  Op afspraak