Vabotti Schoenen

logo Vabotti
Informatie
Adres:Stadhuisstraat 2-06 Tilburg
Vandaag geopend tot 18:00
logo Vabotti
Over Vabotti Schoenen

In de familienaam Van Bommel zit een sterke passie voor schoenen en ondernemen. Hein van Bommel is praktisch geboren in een schoenendoos en het enthousiasme voor schoenen is bij zijn zoon Axel met de paplepel ingegoten. Deze succesvolle ondernemers zijn echte experts als het gaat om het verkopen van schoenen. Na Van Bommel Schoenen zijn ze nu Vabotti gestart. Het doel? Je verrassen met een unieke manier om naar schoenen te kijken terwijl je wel dichtbij je eigen stijl blijft. As long as it fits your profile! Je vindt Vabotti Schoenen in de Stadhuisstraat. 

One size fits all

Profileer je stijl en vind nieuwe mogelijkheden bij Vabotti. Bij Vabotti vind je vertrouwde kwaliteitsmerken, zoals Nubikk, Xsensible, Paul Green, Magnanni, Santoni en natuurlijk Floris van Bommel. Bij Vabotti kun je ook terecht voor de grootste collectie Floris van Bommel schoenen van Nederland. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd jouw vertrouwde schoenen weer kan vinden. Bij Vabotti dagen ze je ook graag uit om verder te kijken en te experimenteren met jouw stijl. Iets wat perfect past bij jouw profiel, maar nét even anders is. Om een indruk achter te laten. Om te laten zien hoe je in het leven staat. Dat is waar Vabotti aan bij wil dragen.

Vabotti is modern en klassiek

De mooiste damesschoenen, herenschoenen, riemen, tassen, onderhoudsproducten en overige accessoires vind je bij Vabotti. Ben je er klaar voor om de nieuwste trends te rocken? Van Bommel en Van Lier hebben de mooiste veterschoenen voor heren. Bij Greve en Marnelli kun je weer terecht voor mooie chelsea boots. Voor dames is er ook genoeg keuze. Ben je op zoek naar western enkellaarsjes? Dan zijn Toral en Curiosite iets voor jou. De opties zijn eindeloos bij Nubikk en Bronx als het gaat om stoere boots. Sneakers zijn al jaren niet weg te slaan uit het straatbeeld. Sneakers van Copenhagen en Paul Green stellen dan ook nooit teleur.

Vabotti is online en offline

Vabotti is 24/7 open om je de mooiste schoenen te verkopen. De schoenenwinkel vind je onder de naam Vabotti in de Stadhuisstraat. Ga met het personeel van Vabotti op zoek naar het perfecte paar schoenen voor jouw stijl. Niet in de buurt? Je kunt op elk tijdstip bij de Vabotti webshop bestellen.

Openingstijden
 • Maandag :
  12:00 - 18:00
 • Dinsdag :
  09:30 - 18:00
 • Woensdag :
  09:30 - 18:00
 • Donderdag :
  09:30 - 21:00
 • Vrijdag :
  09:30 - 18:00
 • Zaterdag :
  09:30 - 18:00
 • Zondag :
  12:00 - 17:00