Van de Ven Bouw & Ontwikkeling

logo-van-de-ven2.png
Informatie
Adres:Haya van Somerenstraat 4-01
Geopend vanaf 08:00
Over Van de Ven Bouw & Ontwikkeling

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is gevestigd in Tilburg. In 1921 opgericht door Johan van de Ven. Nu, vele jaren later, heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een kleinschalig familiebedrijf tot een professionele en dynamische onderneming.

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling is onderdeel van Koninklijke Volker Wessels Stevin. Van de Ven verricht werkzaamheden in de nieuwbouw; zowel in de woningbouwsector als ook in de utiliteitssector. Dit veelzijdige en innovatieve bedrijf weet dankzij haar jarenlange praktijkervaring ieder project tot een succes te maken. Een allround bouwer en tevens een ervaren en betrouwbare partner voor projectontwikkeling. De knowhow van de medewerkers van het bouwbedrijf wordt benut door de medewerkers van de projectontwikkeling en andersom. Op deze wijze zijn wij als geen ander in staat om direct realiseerbare producten te bouwen. Professionele nieuwbouw is maatwerk. Logisch natuurlijk. Ieder individu is anders. Een nieuw huis of een nieuw kantoorpand; Van de Ven stelt uw wensen centraal in een plan op maat. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend voor onze organisatie. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om optimaal aan uw wensen tegemoet te komen.

HoutloodsSpoorzone1

Het creëren van toegevoegde waarde voor de klant is ons doel. Wij willen ons voortdurend verbeteren. Onder de naam “Samen Slimmer Bouwen” werken wij volgens een eigen programma t.b.v. Lean Bouwen, BIM en Ketensamenwerking. Door te werken volgens deze methode leveren wij de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig werk bij grote en kleine projecten. Bij ons is de klant écht koning.

Specialismen: Ontwikkelen, Bouwen

Winkelrondje van Tilburg

Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV bouwt samen met Van Schijndel Bouwgroep aan het winkelrondje van Tilburg. Eind juni werd de uitbreiding en verbouwing van de Emmapassage in beeld gebracht, gezamenlijk met de bouwplaats achter de Emmapassage waar 170 appartementen gerealiseerd worden op een plint van commerciële ruimte. Ook is al te zien waar de doorbraak komt naar de Heuvelstraat. Bekijk hieronder de video:

De Bonth van Hulten

De Bonth van Hulten bv is zelfstandig opererend bedrijf binnen het Volker Wessels concern.

De Bonth Van Hulten Renovatie, restauratie, transformatie. service en onderhoud, lange termijn onderhoud en de realisatie van kleinschalige nieuwbouwprojecten, dat zijn de specialismen waar de Bonth van Hulten in uitblinkt. Dit levert ons een prachtige portfolio en tevreden opdrachtgevers op. De voortdurende bijscholing en het enthousiasme van onze vakmensen zorgt ervoor dat we ieder project als een uitdaging zien. Door mee te denken met de opdrachtgever en samen te sparren bereiken we altijd het beste resultaat.

We zijn ook Bewuste Bouwers, een leerbedrijf én specialisten op het gebied van duurzaamheid, slimmer bouwen en van alle relevante keurmerken in ons vakgebied.

Mede vanwege deze brede scope staat de Bonth van Hulten bv bekend als een ambachtelijk bouwbedrijf. Uitvoering wordt met zorg ter hand genomen, maar ook onze inbreng in bouwteams wordt als bijzonder waardevol en transparant ervaren.

Ontwikkeling en nieuwbouw gebeurt in opdracht van derden, zusterbedrijven of voor eigen rekening en risico. Renovatie, inclusief engineering (zelfs de complete ontwikkeling) ervan gebeurt voor woningstichtingen en andere opdrachtgevers. Restauratie voor zowel kerkbesturen, (semi-) overheden als private eigenaren van monumentaal onroerend goed.

Innovatie, kwaliteit en duurzaamheid zijn zeer belangrijke kernwaarden in projecten die wij ontwikkelen en/of realiseren.

Vanuit het Volker Wessels concern staan ons diverse concepten ter beschikking voor woningbouw. Pluswonen en PlusRenoveren zijn concepten voor de nieuwbouw- en renovatiemarkt waaraan, tijdens de ontwikkeling ervan, de Bonth van Hulten mee heeft gewerkt. Voor meer informatie kijk op onze website www.debonthvanhulten.nl of neem contact met ons op: 073 511 90 22

Specialismen: estauratie, Transformatie, Renovatie, Herbestemmen, Service en onderhoud, Kleinschalige nieuwbouwprojecten, Lange termijn onderhoud.

Openingstijden
 • Maandag :
  08:00 - 17:00
 • Dinsdag :
  08:00 - 17:00
 • Woensdag :
  08:00 - 17:00
 • Donderdag :
  08:00 - 17:00
 • Vrijdag :
  08:00 - 17:00
 • Zaterdag :
  Gesloten
 • Zondag :
  Gesloten